1 yıldır adam akıllı evden çıkmamışım apar topar Aile zoruyla o kadar yolu sırf çalışmadığım sınava girmek için kat ettim :/ Elim ayağım dolandı tabi stresten kafayı yiyeceğim o sırada adam Kitapçığın üzerindeki Barkotu nasıl çıkaracağımızı gösteriyor tabi zihnim o sırada Allaha emanet olduğundan Anlamadım Belki o anlatamadı bilmiyorum başka beceremeyenler de olmuştu ama bir bana Türkçen mi yok dedi sinirime dokunmadı değil bekleyip çıkışta ağzını dağıtmalıydım içimde kaldı : (
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kaç aldığını söyle açıklanınca da dalga geçelim
Sizin gülüp geçtikleriniz benim travmalarım...
Kıyamam (girmeye bile cesaret edemiyorum)
1 yıldır adam akıllı evden çıkmamışım apar topar Aile zoruyla o kadar yolu sırf çalışmadığım sınava girmek için kat ettim :/ Elim ayağım dolandı tabi stresten kafayı yiyeceğim o sırada adam Kitapçığın üzerindeki Barkotu nasıl çıkaracağımızı gösteriyor tabi zihnim o sırada Allaha emanet olduğundan Anlamadım Belki o anlatamadı bilmiyorum başka beceremeyenler de olmuştu ama bir bana Türkçen mi yok dedi sinirime dokunmadı değil bekleyip çıkışta ağzını dağıtmalıydım içimde kaldı : (
Lan öyle diyince üzüldüm
Sen niye giremiyordun?
Girsem iyi bir puan yapmam imkansız tercih yani
Eh mantıklı bir karar olmuş
Yarın diyorlar bakıcaz bakalım
İnşallah istediğin sonucu alırsın knk
16sı mıydı
17si lan beni de gerdin
Erken açıklanacağına dair söylentiler var
Osym aday sisteminde 17'si yaziyor
Bugunkus
Haber bekliyorum
Mezuna kaldım
Geçmiş olsun : (
teşekkürler
Sanırım yeni mezun oldunuz efenim can sıkmaya hiç gerek yok Rahat kafayla çalışırsınız artık
Teşekkür ederim