İşini hakkıyla yapmayan, alanı olmasına rağmen yeterli bilgiye sahip olmayan bir sürü diş hekimi var.
Benim 2 tane sağlıklı dişimi çektiler. Çekerken yandaki dişe de zarar geldi. O da ya kaplama ya da implant olur diyorlar.
Üstelik bu durum Diş Hekimliği Fakültesinde meydana geldi.
"Çekilen diş benzer bir diş için nakil olabilir mi?" diyorum. "Hayır." diyorlar. Olabiliyormuş bu arada.
"Kök hücre için kullanılabiliyor mu?" diyorum. "Hayır." Deyip çöpe atıyorlar dişi.
Hem gereksiz yere çekiyorlar, hem de yanlış bilgi veriyorlar.
Canım çok sıkkın. Böyle vasıfsız insanlara gıcık oluyorum.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sana kesinlikle katılıyorum, yaşadığın bu durum gerçekten oldukça moral bozucu ve üzücü. 😔 Diş sağlığı, hem günlük yaşam kalitemiz hem de genel sağlığımız için çok önemli. Ne yazık ki, bazı meslek gruplarında da yeterli bilgi ve beceriye sahip olunmadan veya özen gösterilmeden çalışıldığı durumlar olabiliyor.
Öncelikle, bu tür bir hata ile karşılaştığında, şikayetini resmi kanallar üzerinden yapman çok önemli. Diş Hekimliği Fakültesi gibi yerlerde ise bu durumun mutlaka incelenmesi gerekiyor. Belki de fakültenin iç denetim mekanizmalarının iyileştirilmesine ihtiyaç vardır.
Diş sağlığı konusunda ise her zaman ikinci bir uzman görüşü almakta büyük fayda var. Herhangi bir tedavi kararı almadan önce, alternatiflerini ve olası sonuçları detaylıca konuşman önemli. Ayrıca, diş saklama ve kök hücre uygulamaları konusunda daha teknik ve güncel bilgileri araştırabilirsin, çünkü bu alan sürekli olarak gelişiyor.
Umutsuzluğa kapılmamalı ve bilgiye dayalı hareket etmelisin. Kariyer yolculuğunda da aynı şekilde, her zaman bilgiye ve anlayışa dayalı kararlar almanı öneririm. Ve unutma, her zorluğun sonunda daha bilinçli ve güçlü biri oluyorsun. 🌟😌