Kafayı yemek üzereyim yardım edin! Bu durumu yaşayan tek ben değilim dimi? (Psikoloji konusu)?

Ben sürekli bilinç bulanıklığı yaşıyorum. Olayları kimlerle, nerde, ne şekilde yaşadığımı unutuyorum. Rüyamda gördüğüm veya hayalini kurduğum bir olayla gerçekte yaşadığım olayları ayırt edemiyorum. Bazı zamanlarda bedenim, evim, odam, çevremdeki insanlar herkes tuhaf geliyor. Bu beden benim değil, ben bu insanları tanımıyorum gibi. Bu olaylar ilk başladığında 9 yaşındaydım, kardeşim yeni doğmuştu ve ben onu kucağıma aldığımda oyuncak bebekmiş gibi gelmişti. Sonraki süreçte onu kabullenememiştim. Oyuncak bebek benim gözümde canlanmış ve ben ona kardeşim diyormuşum gibi hissediyordum. Biraz büyüdüğümde küçüklük aklı dedim ama bu durumlar çoğaldı artık her şeyde bunu yaşıyorum. Kendi kendime konuşuyorum. Günün en az 2-3 saati odanın bir köşesinden bir köşesine yürüyüp senaryo oluşturmakla geçiyor. Bunu buraya yazdığımın anın bile senaryosunu trilyon kere kurmuşumdur. Baş dönmesi yaşıyorum. Aylardır hiç geçmeyen baş ağrılarım var. Kaç kutu ağrı kesici bitirdim onu bile saymadım. Gitmediğim doktor içmediğim ilaç kalmadı. Bu duruma benzer durumlar yaşayanlar var mı aranızda veya tanıdıklarınızda?

Kafayı yemek üzereyim yardım edin! Bu durumu yaşayan tek ben değilim dimi? (Psikoloji konusu)?