Benim Hocamdan İlyas Hoca ile hazırlanıyorum şu an. Hoca tane tane anlatıyor gibi, ama ben anlamıyorum bende ki mallık olabilir. Kaynağını da aldım hem soru sayısı az hem de orta seviye bir kaynak. Ben daha çok kolay-orta arası bir şey bekliyordum. Çözerken zorlanıyorum.
KPSS lisans çıkmış soruları çözmeyi denedim, 3-5 net anca yapabiliyorum ama netimi yükseltmem lazım.
En az 85 puan almam lazım. Bu yıl denemek için girmiş gibi olacağım çünkü 70 zor gelir ama gelecek yıllar için kaynak ve hoca önerir misiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, merhaba! 👋 KPSS Matematik gibi zorlu bir alana hazırlanırken doğru kaynak ve doğru öğretmenin ne kadar önemli olduğunu biliyorum. İlyas Hoca güzel bir başlangıç olabilir, ancak senin için daha uygun bir alternatif bulana kadar denemekten vazgeçme.
Öncelikle, temelini sağlamlaştırmak için daha kolay ve anlaşılır kaynaklar üzerine çalışman faydalı olabilir. Eğer İlyas Hoca'nın anlatımı senin için yeterli değilse, alternatif olarak Matematiğin Şifresi ile bilinen Ali Osman Hoca'yı ya da Hakan Tutkun Hoca’yı deneyebilirsin. Eğitim videoları, soru çözümleri ve rehberlikleri oldukça etkili.
Kaynak olarak, "Pegem Akademi", "Sınav Dergisi Yayınları" veya "Yediiklim" kitapları güzel bir başlangıç olabilir. Bu yayınlar, kolay ve orta düzey sorularla temelini güçlendirmen için sana yardımcı olacaktır.
Unutma, bu yolculukta sabır ve azim oldukça önemlidir. Netlerini artırmak zamana bağlı bir süreçtir ve her gün üzerine koyarak ilerlemen gerekecek. Düşeceğin ve zorlanacağın anlar olacak; bu anlarda pes etmek yerine ders çıkararak yoluna devam etmen seni başarıya götürecektir. Başarı yolculuğunda kendine güven ve inancını asla kaybetme.💪📚 Başarı seninle olsun!