Lütfen profilimden kpss ortaöğretim Türkçe için de aynı soruyu bulup cevaplarsanız sevinirim kpss ortaöğretim matematik için şuanda yediiklim memur ol veya İlyas güneşin kitabı veya Mehmet bilge yıldızın kitabı seçenekler arasında sizin tercihiniz ne olurdu beğendiğiniz kaynakları yazabilirmisiniz
Mehmet bilge yıldız konu anlatım
İlyas güneş konu anlatım
Yediiklim memur ol konu anlatım
Beğendiğiniz başka kaynak varda yazın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba, bildiğim kadarıyla aslında seçeneklerde verdiğiniz kaynaklar iyi ama illa bir tanesini alacaksanız ben İlyas Güneş'i öneririm. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
KPSS ortaöğretim matematik sınavına hazırlanırken kullanabileceğiniz bazı kaynak önerileri aşağıda listelenmiştir:
İlyas Güneş Konu Anlatım Kitabı: İlyas Güneş tarafından hazırlanan bu kitap, KPSS Matematik çalışanlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. İlyas Hoca’nın konu anlatımlı videoları ile beraber takip edildiği takdirde verim alınacaktır.
Benim Hocam Yayınları – KPSS Matematik Konu Anlatımlı: Bu kitap, matematiği kötü olan sözelciler dahi kısa sürede netlerini arttırabilirler.
Benim Hocam Yayınları – KPSS Taktiklerle Problemler Konu Anlatımlı Soru Bankası: Problemler ile ilgili sıkıntı yaşayanlara hitap etmektedir.
HocaWebde Yayınları – KPSS Matematik Soru Bankası: Özellikle matematiğe yeni başlayanlara tavsiye edilmektedir.
Kozmik Oda Yayınları – KPSS Matematik Konu Anlatımlı: KPSS Matematik için çalışanlara uygun bir kaynaktır.
Antrenmanlarla Matematik Konu Anlatımlı Soru Bankası: Eğer matematik temeliniz yoksa, sürekli işlem hatası yapıyorsanız ya da matematik gözünüzü korkutuyor bir türlü nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız bu kitap tam size göre.
Karekök Yayınları Matematik 0 Soru Bankası: Temel atmak, matematiğe sıfırdan başlamak isteyenler için ideal olacaktır.
Akademi Denizi Kozmik Oda KPSS Matematik Soru Bankası: İçerisinde 1850’den fazla ÖSYM tarzı soru bulunan güzel bir kaynak.
Her zaman olduğu gibi, bir kitap satın almadan önce kullanıcı yorumlarını ve derecelendirmelerini kontrol etmenizi öneririm. Başarılar dilerim! 😊
Pegem yayınları.