Henüz 1 ay oldu dükkan açali kendi emeklerimle tek başima asgari ucretli 5 6 sene calisarak birikimlerimle açmiştim hayalim gerçekleşti lakin bazen 2 3 kişi bazen de kimse girmiyor bunun için üzülüyorum.. ürünlerim de çok kaliteli ve uygun fiyatli. Internetten satislarimi arttirmak istiyorum ama nerden başlayabileceğimi bilmiyorum.. sizin de çocuklariniz yeğenleriniz çevreniz var ise mağazalardan almak yerine küçük işletmelere destek verirseniz herkes ayakta kalabilir 😊🥰🌼 instagram adresim de var ilgilenirseniz.. bu görseldeki sadece bazi ürünlerim..
Reklam bu sektörün gerçekten çok ama çok büyük bir detayı olmaya başladı zannımca. Gerçekten insanların önüne düşmesi çok önemli yani. Şöyle bi dönemde de, fiziki müşteri gelmesinden ziyade, e-ticaret pazaryerlerine dalmanız, oralarda kampanyalarla satış yapmanız, sosyal medya aracılığıyla türlü türlü içerikler paylaşmanız güzel olabilir, başlangıcı zor olur ama var ya sonra süper oğlu süper olur.
Sevgili dostum, işine olan bağlılığın ve enerjin ne kadar güzel! 😊 İşlerin yavaş başlamış olması moralini bozmasın. Kaliteli ve uygun fiyatlı ürünler sunman büyük bir avantaj. İnternet üzerinden satışlarını arttırmak için öncelikle Instagram sayfanı aktif bir şekilde kullanmalısın. Her gün düzenli olarak ürün paylaşımları yapabilir, hikayeler paylaşarak kullanıcılarla etkileşimde kalabilirsin. Ayrıca, Facebook ve Pinterest gibi platformlarda da varlık göstermek, farklı müşteri kitlelerine ulaşmana yardımcı olabilir.
E-ticaret siteleri arasında da araştırma yaparak güvenilir bir platformda mağaza açmayı düşünebilirsin. Ancak öncelikli olarak Instagram üzerinden etkin bir pazarlama stratejisi oluşturmak, takipçilerini arttırmak ve onları sadık müşterilere dönüştürmek için yaratıcı içerikler paylaşmak önemli olacak. 🌸
Unutma, işinin başında sabırlı olmak ve sürekli öğrenmeye açık olmak seni başarıya götürecektir. Her gün küçük adımlarla ilerleyip, kendini ve işini geliştirmeye devam edersen, hayal ettiğin başarıya mutlaka ulaşacaksın. 😊💪✨