+1 yılTopluk, ibinelik umurunda değil, eğer takım elbise giyiyorsanız resmidir kuralları vardır vücut hatlarına uygun bir takım elbise seçilmesi gerek profesyonel yardım alınması gerek, takım elbise altına çorap giyinme nedeni bacak bacak üstüne attığında veyahut oturduğun zaman kötü bir görünüm olmaması içindir kısaca kıllı kıllı bacak görünmemesi için uzun çorap tercih edilir. Çorap seçerken de gene yardım almanız gerek 10/10 bir takım elbisenin içerisine edersiniz. Mesela bu takımın içine etmiş.

Gene burada Arizona kertenkelesi gibi giyinmiş. 
Bunun gibi veyahut bunun gibi https://i. hizliresim. com/Kvn16j. jpg Önemli kural takım elbise dar olmaz takım elbise tayt değildir haşorfman hiç değildir rahat olması gerekir. (mishi'ye de bir ara özel ders vere bilirim.)
01 Yorumla- +1 yıl
Son link bu
En İyi Cevaplar
+1 yılBende naber çorap giyiyorum ee ne var bunda Şimdi ben t oldum yani, ya insanların taktıkları olaylara bakın yahu örümcek kafa, şimdi kızının mutluluğumu önemli damat adayının bçorabımı, ben önce karşımdaki insan kızımı mutlu edecekmi işgücü var mı saygılımı seviyelimi oturup kalkmasını biliyormu büyüklerine karşı nasıl davranıyor, yok çorabı yok sakalı yok saçı uzun yok dövmesi var yok şort giyer, bu eski kafa nesiller bitermi yoksa yerine yenilerimi yetişir, eyer yenileri yetişirse vay halimize vah halimize
10 Yorumla
Moda & Stil konusunda 396 cevap paylaştı. Ya giyin tamam da kiz isteme ciddi bir etkinlik. Kac tane adam gordunuz takim elbise altina babet giyen allah askiniza? Takim altina babet mi giyilir? Bana kalsa normalde de giyilmez de. Ciddi bir olay nihayetinde. Ben de baba olsam takarim bu ise. Iyi yapmis.
40 Yorumla
+1 yılGelenekçi bir aileden kız istemişse bu tarz şeyler hoşlarına gitmez. Ancak tek sebep bu değildir. Yaşam tarzını ele verecek sorular sormuşlardır. Eğer gelenekçi yapılarına aykırı cevaplar aldılarsa vermezler.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Elbette kızın babasının savunulacak tarafı yok.
Ancak insanlar kuşamıyla karşılanır kelamıyla uğurlanır.
Özellikle ilk tanışmalarda.
Hele kız istemeye gelenlerin en ufak detaya kadar incelediğini düşünürsek dikkatli olunmalıydı.20 Yorumla
+1 yılBidaha gidin bu sefer normal çorapla bakalım bu sefer ne diycekler. Sonuçta kız evi naz evi
12 Yorumla- +1 yıl
Ya bu sorunun üstüne tiktokta bi videoya denk geldim. Akımın adı “çorabı yarım olanın karaktetide yarımdır” Allah af etsin güldüm 🥲 sende baksana tam bu sorunun videosu gibi
Her ortamın bı adabı bı ağırlığı vardır.. o ortamda insan giyimiyle oturusuyla saygisini gösterir.. oldu olacak kapri felan giyseymis daha rahat olurmuş.. daha neler duyacağız acaba devir çok kötü.
21 Yorumla- +1 yıl
Bak bu yoruma katılıyorum
Yani giyilecek bir sey degil de ama bunun icin karşi çıkılmaz yanlış yerden karďı cıkmış sorulması gereken başka sorular var o da bizim isimize gelmiyor yapmiyoruz da zaten
20 YorumlaBabet çoraptan nefret ediyorum ve erkekte gördüm mü tilt oluyorum o kibar nazik çorap narin ayaklı hanımlara yaraşır
30 YorumlaKadınlar babet çorap giyse iyi olur, kaba erkek bacaklarına babet çorap yakışmıyor, ama benim bir kuzenim var ki, oğlan olsa da, çok ince bacakları vardı, bir kız ayakları kibiydi o giyirdu ve çok da yakışırdı, böyle erkekler giyende yakışır. Kalanlarına yok
10 YorumlaBence kötü olan tek sey o babadir. Babet corap giyebilir sonucta simdiki gencler bir baska kafadalar. Ama sirf bu yüzden kizini sevdigi kisiden ayiran baba alenen kötülük etmistir. Orta yolu bulma gibi ya da o genci uyarma gibi bir büyüklük dahi etmeden silip atmak hic yakismamis babaya.
10 YorumlaKötü tabiki de. Babet çorap giymelerinden söz ediyoruz. Cinayet işlemek gibi bir şey...
Bizim insanlarımızda zerre akıl yok. Yıl olmuş 2021, hâlâ neleri konuşuyoruz. Bi salın şu insanları.10 YorumlaYıl olmuş 2021 hâlâ her önünüze gelen şeye top mu diyorsunuz?
Fıstık gibi bir ayakkabının altına bok gibi lacivert çorabı yukarıya yukarıya çekerseniz sizin aklınızdan şüphe ederim.
Hele de çorap görünmesin diye babet çorap giyen bir adama top, cinsiyetsiz, çüksüz derseniz bu sefer de beyniniz olmadığını fark ederim.
Arkadaşlar şu osmanlı çocuğuyuz biz kafasından çıkın.
21. Yydayız biz.13 Yorumla- +1 yıl
Çorap görünmesin diye mi giydi? Evlere ayakkabıyla mı giriliyor? Cumhuriyet çocuğuyum. Bazı kıyafetleri yakıştıramamak, biraz espiriyle karışık homo mu acaba demek de ne var yani. Sen niye alındın hemen yoksa kardeşin hatta baban mı giyiyor o çoraptan?
- Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı.
+1 yılHaklı adam erkekler de üçüncü sırada yorum yazan kullanıcının yorumuna sonuna kadar katılıyorum giyiminde bir edebi adabı var
20 Yorumla
+1 yılAdam haklı. Kız istemeye giderken babet çorap mı giyilir? Tamam giyin de kız istemeye giderken rahatlık değil şıklık önemli. Bırak kıyafetin konuşsun
20 YorumlaErkek adama yakışmıyor bence babet çorap ne arkadaş iyi vermediği iyi olmuş :D
31 Yorumla- +1 yıl
Sinir oluyorum var ya 2 kaşının ortasını aldı diye kendini beyefendi sanan Yusuf Güney çakması tiktokculara.
Gizli Üye(25-29)+1 yılHakkli bence türk aile yapısina hiç uygun değil babet çorap ne yaa erkek dediğin kalın çorap ve o çorabı dizligi üstüne geçirecek onun üstünede normal pantolonu giycek türk aile yapısını bilmeyene kız yok benligimizj kaybedemeyiz batıya benzyemeyiz
210 Yorumla- +1 yıl
Kes la mal lafa bak insanın giydihiyle insanı yargilamaktan bikmadiniz ne alaka batı ozentiligi kafayı takmış siniz batıya o bati sizden önce uzaya çıkıyor yanlız boş bogazlihi bırakıp bence batıya daha da özen gerçi şu lafı edenden ülke için pek şey beklememek lazım bu arada senin Türk örf adeti dediğin saçma sapan ahlak tabularu yıkılıyor bi nesil sonra fikirlerinizin noktası bile kalmayacak çünkü artık insanlar gelişiyor ama siz insanları giydihiyle yargılamaya devam
Cevap sahibi+1 yıl@benZeynn biz batıyı örnek alsaydık zalim olurduk biz batıyı örnek olsaydık benligimiz kaybederdik biz onları örnek alsaydık bizde ahlak diye bir şey kalmazdı millet sokakta birbirine yavsardi. bizim onlardan farkımız olacak elbet ne çok seviyorsunuz topları, lezleri, lgbileri olmaz kardes olmaz bize ters bunlar herkes âdabini ahlakını bilcek bacım
- +1 yıl
Aynen adap bildiğiniz için Müslümanım diye dolaşıp tecavuzler artiyor Müslümanım diye dolaşıp cinayetler artıyor ahlak herkese göre farklıdır senin ahlakın ortunmektir başkası da etek giydiğinde ahlaklı oldugunu dusunur ahlak herkese göre farklıdır milyonlarca insanı saçma sapan tabulara sokamazsiniz kendin cüppe giyebilirsin serbestsin ama başkasıni corabindan dolayı horayip top diyemezsin o sana göre top ise sende bana göre yobaz bir piçsin bak gordunmu sen ona top deme hakkına sahip değilsin bunu o beynine sok ha bu arada cahilligini gidereyim lgbt doğuştan gelen yonelimdir aptal aptal konuşmak yerine araştırırsan öğrenirsin.
- +1 yıl
Cinselliğin baskilandigi toplumda tecavüz artar ahlak ahlak diye diye yediniz insanları özgürlüklerini elinden aldınız buna sasiramiyoruz yakın zamanda cekildigimiz İstanbul sozlesmesinin temelinde kocasından ölesiye dayak yiyip devlete 36 kez şikayette bulunmasına rağmen işlem yapılmayan kadın Nahide opuz Türkiye'yi Avrupa insan hakları mahkemesine şikayet etti aynen devam edin bu ılık Müslümanlık oyunlarına en Osmanlı sizsiniz demek düşüyor bize de katılıyorum mishi!
- +1 yıl
@benZeynn bosuna kasma bu yobaz cahillere ne anlatsan boş
- +1 yıl
@benZeynn dene bakalım sonucu bana bildirirsin
+1 yılBenim tüm çoraplarım babet hayatımda tek memnun kaldığım şey ve rahat ettiğim şey evlenmem daha iyi 😏
10 YorumlaÜzgünüm ama babat çorap her ilde her mahallede her ailede çok hoş karşılanmaz
Biraz zıpır işi gibi görülmüştür10 YorumlaTabiki sacma bi sebep olmuş. Ama kiz istemeyede babet çorapla gidilirmi ya😅 her erkege yakismiyo su babet çoraplar ayrica.
10 Yorumla
+1 yılŞaka mı bu? Pardon da kızın babasi da mi evlencekmis kuzeninle? Kuzeninin giyimi vs hayatı onu alakadar etmiyo ki, zaten vermemek için bahane ariyomus
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun babası mil mis ama oda düzgün bir şey giyseydi eskiler de önyargı ve geleneğe bağlılık çok?
10 Yorumla
+1 yılNaz yapmışlardır normal çorap giysin bide öyle gitsin bi bahaneleri olmaz benide 2 kere istemeye geldiler 3 kere istendim toplamda
10 YorumlaMalesef ülkemin cahillerle dolu adamın konuşmasına oturuo kalkmasına ahlakına bakacağını koskocaman adam çoraba bakmış
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKızın babası haklı zerre yakışmıyor erkeklere ne diye giyerlerse. Küpeden falan daha beter, homoluk eğilimi mi var acaba bile dedirtiyor.
11 Yorumla
+1 yılYani ne kadar gereksiz bir düşünce ama babet çorapla da kız istemeye gitmezsin kötü duruyor ama kötü durduğu için de bu kadar katı olamaz
10 Yorumla
+1 yılBabet corap erkekte cok igrenc duruyor çoraba göre adam secmek yanlis.
20 Yorumla
+1 yılo işin bahanesidir bence. ama babet çorap giyen damadım olsun istemem :)
22 Yorumla- +1 yıl
Erkekte itici duruyor orasına okeyim ama o muamele olmamış
20 YorumlaHaklı adam erkek babet çorap giyer mi ıyy yakında fileli de giyerler.
20 Yorumlababet çorap ayağımdan çıkıyor ya yürürken felan uzun çorap iyidir
20 YorumlaDış görünüşe ya da kıyafete bakarak yargılamak çok yanlış...
20 YorumlaBöyle cahil bir aileye damat gitmediğine şükretmeli
20 YorumlaAlakası yok ya kız seviyorsa cocuk seviyorsa kimseye düşmez bu durum. Kaçırsın kızı
10 YorumlaKız verjeje gerekçesi değildir de çok itici babet çorap
10 YorumlaHey Allahım hey ne diyelim ki şimdi bu ön yargılı adama 🤷♂️
10 Yorumla
+1 yılYa adamın vermeye niyeti yokmuş bahanesi oldu ya böyle boktan işler mi olur
10 YorumlaBöyle bir saçmalık olamaz. Türkiye deki yobaz insanlar keşke birden ortadan kaybolasalar.
10 YorumlaOyle kafadan insanin iyiki kizini almamissiniz olumlu yonunu düşünün
10 Yorumla
+1 yılSaçma geldi bshdh herkesin çorabına kimse karışamaz (ben de babet çorap giymem)
10 YorumlaSaçmalamış. Delikanlı adam çiçek desenli babet çorap giyer !
10 YorumlaBabanın yaptığı hareket doğru değil ama kız istemeye giderken de babet çorap giymezsin yani 😀
10 Yorumla
+1 yılBaşka bahane bulamadılar da sorun çorap mı oldu heyyy allahın en ahlaklı kulları
10 Yorumla
+1 yılKötü değil, kızı vereceği yokmuş çorap bahane olmuş sanki
10 Yorumla
+1 yılKötü değil ama erkeklerde komik duruyor adamın kızı veresi yokmuş
10 Yorumlaisteyen istedini giysin benim fikrim göre malzemeden çalınmış çorap oluyor o yüzden tercih etmiyorum
10 Yorumla
+1 yıl😂😂😂😂😂 bu nasıl bi kafa lan Babet çorap Gayet güzel ne var bunda ayakkabıda çorap gözükmesini istemeyenler için Gayet iyi bir çorap babası tam bir malmış koca bir mal 🤣🤣😂😃
40 Yorumla
+1 yılinsanlar da garip oldu ya arkadas ne var babet corap da 😀
10 Yorumla
+1 yılhaklı, babet çorap ne mq, oldu olacak jartiyerde giysin çorapları düşmesin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl😂😂 bende acaba top mu diye düşünmedim değil 😅 trol olduğunu düşünüyorum çünkü hickimse o özel günde böyle bir hata yapmaz 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak şimdi babet giyecek yer var giyilmiyecek yer var o da ogün giymeseymiş ha babada haksız bir çorap için bir yuvaya engel olmuş
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabet çorap yüzünden olacağını sanmıyorum. Kuzeninin top gibi hareketleri var ise böyle olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu duyduğum iyi oldu cebinde normal çorap taşısın 🤣🤣
10 Yorumla
+1 yılbaşka çorap mı kalmamış hocam pazardan başka çorap alıp tekrar istesin kızı konu kilit iyi forumlar 👍
20 Yorumla
+1 yılBabet çorap kızlara has bişey olduğunu düşünüyorum. Erkekler giyince çok itici duruyor. Ama sırf bunun içinde kızını vermemek ilginç🤷♀️
20 Yorumla
+1 yılHahahaah haklı :)) yani abartmış elbette ama bence de erkeğin babet çorap giymesi itici. bilek boyunda çorap giyebilirdi. çorap mı kalmadı aga ga
10 YorumlaBabet çorap bir insanlık suçudur
60 Yorumla
+1 yıleğer kız gerçekten kuzenini seviyorsa babasını bırakır ve kuzeninle evlenir babasına da benim hayatıma karışamazsın der
10 Yorumla
+1 yılValla şaka gbi ya 😂
Milletin dert ettigi şeye bak , giyim tarzina bakarak mi adamligini ölçüyor20 YorumlaCahil aileymiş... Gitmemesi iyi olmuş yoksa çekerdi onlardan...
10 Yorumla
+1 yılKuzenin ve sevgilisi birbirini yeterince tanımıyor sanırım haklı bir son durum olmuş
10 YorumlaMerhabalar!
Bu nasıl soru adı üstü çorap neden kötü olsun? Kötü değil.11 Yorumla- +1 yıl
Bizim cahil yobazlara bahane çok.
ahhahadhahdhahdhah trol ama komik
40 YorumlaModa diye herşeyi'de yapmak doğru değil.
30 Yorumla- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar