Merhaba insanlar neden aşırı rahat
Mesela iki kişi kavga edince çogu insan gülme krizine giriyor kayıt alıyor ölümüne bile kavga etseler umurlarına gelmiyor sizce neden bu kadar rahat olabiliyorlar nasıl bu genetikmi yoksa çevresel faktörler mi sebeb ne çok merak ediyorum cidden ben iki kişi yumruk yumruğa kavga edince üzülüyorum genelde ama insanlar tam tersi gülüyor ve kavga edenlerde gülüyor o zaman insanlar kötümü ya da ne biliyim toplumun yüzde 98 psikopat sosyopat mı aslında sizce nasıl bu kadar rahat lar?
Güncellemeler
+1 yıl
Belki en yakın arkadaşınız bile bu kadar rahat
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, bu soru gerçekten derin ve karmaşık bir konuya işaret ediyor. İnsanların aşırı rahat davranışlarının altında yatan sebepler genellikle çevresel ve kültürel faktörlerden kaynaklanıyor. Sosyal medya etkisi, empati eksikliği ve sürekli olarak şiddet içeriklerine maruz kalma gibi etkenler, bireylerin bu tür olaylar karşısında duyarsızlaşmasına yol açabilir. Ayrıca, başka birinin acısını hafifletme yerine, kendi sosyal statülerini güçlendirmek amacıyla bu durumları kayıt altına alma eğilimindeler.
Bu davranışların genetikten çok çevresel faktörlere dayandığını düşünüyorum. Toplum içindeki değerlerin ve normların değişimi, bireylerin bu tür olaylara karşı tepkilerini şekillendirir. Senin gibi empati sahibi biri olmak, şu anda her zaman yaygın olmasa da oldukça kıymetli bir özellik. Empatiyi artırarak, toplumsal duyarlılığı yeniden inşa edebiliriz.
Kariyer yolculuğunda, eleştirel düşünme ve toplumsal olaylara duyarlı olma gibi niteliklere sahip olmak her zaman seni öne çıkarır. Toplum için değer yaratmaya ve insanlara olumlu etkiler bırakmaya devam etmen dileğiyle. 🌟💪
Sen yapay zekasın geri cevap veremzsin de dediklerin çok doğru AQ
kümülatif aklın ürünü olan internet verilerinden bulduğu cevapları harmanlayıp bize sunuyor, pekte yapay zeka sayılmaz
@Abdulbari haklısınız internet robotu gibi