Burada görüyorum mesela ne kadar komik sorular soruluyor insanlar hemen onu ciddiye alıp birbirini linç ediyor 🙄.
Demek ki dışarda karşılaşsak bi kaşık suda nanay olucaz

Burada görüyorum mesela ne kadar komik sorular soruluyor insanlar hemen onu ciddiye alıp birbirini linç ediyor 🙄.
Demek ki dışarda karşılaşsak bi kaşık suda nanay olucaz

Benim en son açtığım gırgır soruya ciddiye almadığım muhatap olmadığım bir tane dangoz gelip """Fiko sen kadın olsan yüzünü sansürlemedim.""" diyor. Amacı espri değil laf sokmak.
Sen git de kendi yüzünü sansürle aç köpek! Yolda kadın değil travesti görsen peşine düşecek kadar yoklukta olduğunu biliyoruz. Ben kadın olsam senin yüzüne s. çmam asıl.
Kimse kusura bakmasın. Orada burada isim vermeden arkamdan atıp tutan adamlar soruma gelip de hadsizlik etmesin. Zekamla döverim onları sonra da cevap yazmalarına müsaade etmem engeli basarım.
Sabahtan akşama kadar ateizmi savunup İslam'a ve müslümanlara dil uzatan o.. spu çocukları hiçbir soruma gelmesin mümkünse. Bu siteyi İslam'ı ve Müslümanları karalamak için kullanılan bir enformasyon kanalı olarak görüyorlar. Bu sitede din/ateizm diye bir kategori yok. Onlara söylüyorum. Benim inancıma dil uzatmasınlar. Onların her merasimde önünde eğildikleri, her ölüm yıldönümünde saygı durdukları bütün putları heykelleri çatır çatır severim yoksa.
Evet bi de samimi olmadığın halde sana samimi olanlar var uçan tekme atmalık
Kendi kalıbına çapına bakmadan İnsanların dış görünüşünü ya da psikolojik problemlerini hakaret ve alay konusu yapan kim varsa hepsi üzerine 95 oktan benzin dökülüp ateşe verilmesi gereken batakhane çocuklarıdır. Onların nesli devam etmemesi gerekiyor bence. İnsanlık için tehdit unsuru...
Alçaklar
Aslında burada oldukları için bu kadar gerginler. Normal karşımıza çıksalar bu gerginliklerinden eser kalmaz. Birçoğu süt dökmüş kediye döner. Sosyal medya ve anonim hesaplar ekstra özgüven veriyor.
Ben de anonim sayılırım ama ekstra bi özgüven gelmiyo bana. KS atamayı mı unuttu🙄
Aynen küfür etmeleri peki kadınlar yorumlarda kufurbediyor bağıra bağıra hemde küfür etmeyin diye adam yazmıştı daha beter küfür etmişlerdi
Atmayı bilmiyorum geçenlerde oldu iki gün ağladım sinirden kendime gelemedim küfür olayına asla dayanamıyorum
İşte bilmiyorum o kadar maalesef
@KahveMavim neyi bilmiyorsun ki :)) internet sitesinden giriyorsan bağlantının olduğu kısmın üstüne basılı tutup hepsini seç kopyala diceksin ( kopyala işareti de var) uygulamayı kullanıyorsan soru başlığının olduğu kısımda ya da bir tık altında paylaş diye bir yer olması lazım wpden kendine gönderiyormuş gibi yapıp kopyala yapıştır yaparsın kendini o kadar heba etmene değmez
@Fearlesgirll teşekkür ederim 😃👏🏻
@KahveMavim rica ederim :D
Cevap
13Cevap
Öyle insanlar maalesef ruh hastası. mesela normal cevap veriyoruz bunu bile gerginlik yapan ya da direk saldırıya geçen üyeler var.
He ya gerçekten delirmişler
Boş vermek lazım
Ülke bu hale getirdi sağım solum vatan haini
155’i ara çabukk
Gaçma dur
Sen bize gergin mi demek istiyorsun 😡
En gergin agresif üye de sensin şimdi açtırma ağzımı
açarsan ne olur sen kime posta koyuyorsunn 🧐😡
Sana😛
ohoo ne güzel gerginlik yaratalım dedik hemen gevşedin olmadı şimdi yavv
Ya tüh shdjdd
Çoğu asi styla, sevgi görmeyenden sevgi beklemek yazın Kardelen çiçeği görmeyi beklemek gibi bir şey.
Sevgi beklemiyorum da azıcık akıl bekliyorum🙄
Sevgi her şeyin başı. Sevgi illa bilinen klasik kalıplaşmış anlamdaki sevgi değil. Sevgisi olan insan hayvan sever insan sever bitki sever gizli üye sever empati yapar sempati yapar falan filan işte yorma beni
Gizli üye sever shdjdkd
Asdgh
Aynen hele kadınların küfür etmesine ne demeli
Küfür kadın erkek fark etmes hiç kimseye yakışmıyor hele durduk yere ego kasmak için edenler var ıııyy
Hayır anlamıyorum seni ne ilgilendiriyor. Kavga mı arıyorsun o zaman fight 🤬🤬🤬🤬🤬
Ben bu konuda çok azla tetikleyen olduğunu düşünüyorum. Ekonomimiz berbat, etrafımız yabancı dolu, her yer kalabalık, her gün farklı kötü bir haber ve daha bir sürü bir sürü şey
Günlük hayatta da öyle ki... Sadece burada biraz artıyor çünkü kimse kimseyi tanımıyor, görmüyor
Ben de anlamış değilim her şeyi ciddiye alıyorlar. Şakadan anlamıyorlar diyelim tamam normal cevap ver o zaman niye tersliyorsun 🥲
Satın alma alma gücü ülkede olduk ca düşük sebeb bu
Anlık duruma bağlı kimileri sinirli geliyor siteye 😀😀
Kimsenin kimseye tahammülü yok. İnsanların ekonomik sıkıntısına veriyorum bu durumu
Sanırım ülkenin halinden olabilir bende farkettim çoğu insan gulemiyor
Önce ekonomik, Sonra siyasetin nezaketsiz dili
Eğlenmeyi bilmeyip her şeyi ciddiye alan tayfa djdjdjdj
Laftan anlamaz iflah olmazlar umursama eğlen geç sen 😌
Aynen öyle yapıyoruö zaten sjdjd
Agresif tipler çok var sitede bende anlamıyorum 😅
Gerginim çünkü her konuda şanssız bir insanım bazı şeylere çabalıyorum olmıyor psikoterapi görüyorum fayda etmiyor intihar ediyorum ölmüyorum ben gergin olmayımda kim olsun
İnsanlar patlamaya hazır bomba olmuş.
Valla bi iğne dokundurmamla balon gibi patlatırım sjdjd
Patlat aşko sjsjshs yanındayım her zaman
Milletçe oynattık
Geçim sıkıntısı ve tahammülsüzlük sebebiyle
Geçmişlerini geçmişte bırakamadıkları için
Canı sıkkındır sosyal medyaya yansıtıyordur.
Mutlu değiller çünkü
Herkse KTÜ btek sen iysin
Motivasyon kaybı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?