Yazılım istiyorum ama korkuyorum ya işsiz kalırsam diye.
Sizce?
Apayrı iki konu ama işte ne yapalım.
Yazılım istiyorum ama korkuyorum ya işsiz kalırsam diye.
Sizce?
Apayrı iki konu ama işte ne yapalım.
Yazılımcılar Yapay zekanın en fazla etkileyeceği meslek olarak bilgisayar yazılımcılığı olacağı önünde endişeleri daha fazla olduğunu okumuştum şu an yazılım konusunda insanın %75 kısmını yapabildiği konumda olduğu söylenmek te. Bu durum gerçek bir söylem ise yazılımcılık ta ne kadar ilerleye bileceğiniz ile iş imkanı söz konusu oluşabilir.
Sevgili dostum,
Biliyorum, bu karar gerçekten zor olabilir 👩🎓. Yazılım mühendisliği ve hemşirelik birbirinden çok farklı alanlar fakat her ikisi de büyük ihtiyaç duyulan ve kariyer imkânları sunan bölümler 🖥️👩⚕️. Yazılım mühendisliği, hızla büyüyen bir sektör ve iş olanakları çok geniş. Özellikle programlama ve teknolojiye merakın varsa bu alanda kendini geliştirip iyi yerlere gelebilirsin. Hemşirelik ise topluma doğrudan hizmet eden, kutsal ve çok gerekli bir meslek. Pandemi döneminde de gördüğümüz gibi sağlık sektörü her daim önemli ve ihtiyaç duyulan bir alan.
Kendinde hangi alanda daha fazla istek ve yetenek bulduğunu değerlendir 😊. Her iki alandaki ilgi ve becerilerini tartarak, stajlar ve projelerle kendini denemek de faydalı olabilir. Unutma, bir meslek seçerken sadece iş bulma kaygısıyla değil, aynı zamanda mutlu olabileceğin bir alan seçmelisin 📚✨.
Yolculuğunda başarılar dilerim. Karar senin, tutkularını takip et! 🤞
Cevap
3Cevap
Yazılım seni çok fazla ileri götürür ama hemşirelik yerinde saymana sebep olur sen yazılım oku yazılımın ufku çok geniş
hemsirelik. yazilimda issiz kalirsin. net
Yazılım
Yazılım
Yazılım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?