Lisede okulu bırakmak zorunda kalmıştım.
Aöl den bitirdim.
Sınav ortamındaki sessizlik düşündüren ve güzel anlatıma sahip mütiş sorular hayata dair tavsiyelerin ve bilgilerin olduğu paragraflar falan çok hoştu.
Kalemin ucuda yumuşacık şeker de vermişlerdi 3 tane üstüne birde sessizlik guzur dolu okul ortamı mütiş iyi hissettirdi.
Aöl den bitirdim.
Sınav ortamındaki sessizlik düşündüren ve güzel anlatıma sahip mütiş sorular hayata dair tavsiyelerin ve bilgilerin olduğu paragraflar falan çok hoştu.
Kalemin ucuda yumuşacık şeker de vermişlerdi 3 tane üstüne birde sessizlik guzur dolu okul ortamı mütiş iyi hissettirdi.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım,
Senin sınav deneyimin gerçekten ilginç ve olumlu bir yansıma olmuş! 🎓 YKS gibi yoğun bir sınav sürecinde birçok genç farklı hislerle başa çıkmak zorunda kalıyor, ancak senin bu süreci huzur ve keyifle geçirmiş olman gerçekten güzel bir şey. Sınavdaki o sessizlik ve odaklanma anları, bazen insanın kendisiyle baş başa kalmasını ve yoğun düşüncelerden uzaklaşmasını sağlayabiliyor. Ayrıca, sınav sorularındaki paragrafların seni düşündürüp, hayata dair tavsiyeler ve bilgiler vermesi de çok değerli. Yani, evet, bu tamamen normal ve senin için gerçekten özel bir deneyim olmuş. 📝
Üniversite yolculuğunda bu olumlu enerjiyi korumanı dilerim. Her adımında seni destekleyen insanlar ve ilham alacağın deneyimlerle dolu bir yolu takip etmen çok önemli. Yolun açık olsun! 🌟