Sürekli tanımadığım aynı kişiyi rüyamda görüyorum?

1 yıl önce o çocuğu rüyamda görmüştüm Temmuz aylarıydı bu çocuk rüyamda bana bir şey vericekti onu tam hatırlamıyorum ama beni kandırdı sonra uyandım sonraki gece ben bunu tekrar gördüm beni nasıl kandırırsın falan diyedaha bir sürü detay var ama sonra beraber bir yerleri gezdik orada bitti rüya her şey bundan sonra başladı ondan sonra ben hep o çocuğu rüyamda gördüm onla beraber olmasakta beni hep uzaktan izliyordu illaki rüyamın bir yerinde ortaya çıkıyordu dün gene girdi rüyama o kadar tatlı anlar yaşadık ki çok garip ki kafasına omzumu yaslamıştım kokusu hala aklımda öbür gün rüyamda gördüğümde rüyanın sonunda umarım beni bulursun beni unutma sakın tamam mı dedi beni öptü uyandım bu ne demek acaba sadece psikoloji mi anlamadım tanıdığım kimseye benzemiyor çocuk ve rüyamda onun yanındayken çok güvende hissediyorum sanki hayatımın her şeyiymiş gibi hissediyorum önceki rüyalarımda yüzünü görsem bile uyandığımda hatırlamıyorum yüzü gözükmese bile o olduğunu hissediyorum lütfen yardım edin😭

Sürekli tanımadığım aynı kişiyi rüyamda görüyorum?