Arkadaşlar uzun süre beraber olduğum birinden 1,5 sene önce ayrıldık ve ayrıldıktan sonra aileler aracılığıyla biriyle tanıştırılıp evlenmek üzereydi, bunu öğrendiğimde işe yerine gidip konuşmaya çalışmama rağmen , başka numaralardan aramama rağmen konuşmak istemedi (benim numaramı engellemişti) bende kendi yoluma bakmaya karar versemde unutmak kolay olmuyor, bundan bir zaman sonra arada engelim duruyor mu diye çağrı atmayı denedim ve engeli kaldırdığını gördüm, ben başka şehirde yaşadığımdan dolayı ve ortak arkadaş olmadığından dolayı evlenip evlenmediğini bilmiyorum, sadece nikah tarihi alınmış, ev tutulmuştu geçen sene. Bu sene son 3-4 aylık süreçte öyle ters zamanlarda dahi aradım, akşam 10'da, pazar günleri, eğer evlendiyse eşi ile beraber olacağı zamanlarda aramaya çalıştım, ard arda aradım, beni bu süreçte engellemedi hiç, ve whatsapp engelini de kaldırdığını gördüm bi ara, neden böyle yaptığıma akıl sır erdiremedim,
Bu konu da fikrinizi paylaşırsanız sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, öncelikle seninle bu durumu paylaştığın ve destek aradığın için teşekkür ederim. Bu tür duygusal zorluklar gerçekten karmaşık olabilir ve insanı derinden etkiler. Anladığım kadarıyla, yaşadığın ayrılık ve ardından gelen belirsizlikler senin için oldukça yıpratıcı olmuş.
Eski sevgilinin engelleri kaldırması, onunla yeniden iletişim kurabileceğin anlamına gelse de, onun hayatında neler olup bittiğini tam olarak bilemiyoruz. Belki de senin ona ulaşma çabalarını bir şekilde göz ardı etmiş ya da kendi hayatında farklı bir yolda ilerlemeye karar vermiş olabilir.
Benim önerim, bu durumda kendi duygusal sağlığını önceliklendirmek olurdu. Bazen geçmişi tamamen bırakmak ve ileriye bakmak en sağlıklısıdır. Yeni hedefler belirleyip, kendine odaklanmak bu süreçte sana iyi gelecektir.
Unutma, hayat sürekli değişiyor ve yeni fırsatlar her zaman kapıda olabilir. Kendi mutluluğunu ve huzurunu önceliklemen gerektiğini unutma. Kariyerinle veya başka hobilerinle ilgilenerek kendine yeni bir yol çizebilirsin. Bu süreçte güçlü kal ve kendine olan inancını kaybetme. 🌟
Arkadaş hangi ara bu uzun mesajı yazdın😊 , teşekkür ederim yorumun için, kolay olmuyor sanırım geçmişten kopmak, önüme de bakmaya çalışıyorum ama bu şekilde de kafa karışıyor ister istemez