Kız arkadaşım benden ayrıldı yengeç Burcu ne yapmam lazım birbirimizi seviyoruz?

Kız arkadaşım ile yaklaşık 2.5 3 ay önce ayrıldık bu süre içerisinde ilk başlarda bazı iletişimlerimiz oldu ama tartışıp tekrar uzaklaştık kendisi beni ve ailemi iletişim kurulabilecek her yeri engelledi daha sonra sadece benim engelimi kaldırdı bende hastaneye yattığını duydum ve ona yazdım o da hemen cevap verdi biraz hastalık falan konuştuktan sonra beni engelleyebilirsin rahatsız olmasın o kişi benim belli olmaz dedim

o da öyle bişe yok kafanda kurma dedi

bende kafamda kurmalık bir durum yok rahatsız olabileceğini düşündüm dedim

tamamdır dedi en son 3 gün önce konuştuk bunu ondan sonra takipleşmememize rağmen hikayemi izledi kız arkadaşım yengeç Burcu birbirimizi çok seviyoruz uzun süre beraberdik sizce ne yapmamız lazım önceden de ayrıldık ben il değiştireceğimi duyunca gelip barıştık düzelttik sorunları

şimdi benim ne yapmam lazım onunla ilgili en büyük tartışmamız da genelde İnstagram hesabını açık kullanmasıydı kimseyle takipleşmiyordu görüyordum ama sürekli böyle yapıyordu ayrıldıktan sonra gizliye aldı bir daha açmadı bana yardımcı olabilir misiniz

Kız arkadaşım benden ayrıldı yengeç Burcu ne yapmam lazım birbirimizi seviyoruz?