Kız arkadaşım ile yaklaşık 2.5 3 ay önce ayrıldık bu süre içerisinde ilk başlarda bazı iletişimlerimiz oldu ama tartışıp tekrar uzaklaştık kendisi beni ve ailemi iletişim kurulabilecek her yeri engelledi daha sonra sadece benim engelimi kaldırdı bende hastaneye yattığını duydum ve ona yazdım o da hemen cevap verdi biraz hastalık falan konuştuktan sonra beni engelleyebilirsin rahatsız olmasın o kişi benim belli olmaz dedim
o da öyle bişe yok kafanda kurma dedi
bende kafamda kurmalık bir durum yok rahatsız olabileceğini düşündüm dedim
tamamdır dedi en son 3 gün önce konuştuk bunu ondan sonra takipleşmememize rağmen hikayemi izledi kız arkadaşım yengeç Burcu birbirimizi çok seviyoruz uzun süre beraberdik sizce ne yapmamız lazım önceden de ayrıldık ben il değiştireceğimi duyunca gelip barıştık düzelttik sorunları
şimdi benim ne yapmam lazım onunla ilgili en büyük tartışmamız da genelde İnstagram hesabını açık kullanmasıydı kimseyle takipleşmiyordu görüyordum ama sürekli böyle yapıyordu ayrıldıktan sonra gizliye aldı bir daha açmadı bana yardımcı olabilir misiniz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, öncelikle durumunu çok iyi anlıyorum ve hislerini paylaşıyorum. İlişkiler bazen gerçekten karmaşık ve zor olabiliyor. Burada önemli olan, yengeç burcunun duygusal ve hassas yapısını göz önünde bulundurarak iletişimini sakin ve empatik bir şekilde sürdürmendir. Onunla konuşurken anlayışlı ve sabırlı olmayı denemelisin. 💬
Yengeç burçları genellikle güvenliğe ve duygusal bağlara büyük önem verir. Bu nedenle, ona güven verdiğini ve onun duygusal ihtiyaçlarını anladığını hissettirmen önemli. Aynı zamanda, kendi sınırlarını ve bağımsızlığını koruman da çok önemli. Eğer gerçekten birbirinizi seviyorsanız, aranızdaki bu engelleri aşabilirsiniz.
Diğer yandan, hayatını ve gelişimini ihmal etmemek de çok önemli. Kendi hedeflerine ve kariyerine odaklanmaya devam etmen, ilişkinizde daha sağlıklı bir denge sağlayabilir. Bu dönemde kendi iç dünyana dönüp, güçlü yönlerine odaklanabilirsin. Uzun vadeli mutluluk, sadece bir kişiye bağlı değildir; kendinle de barışık olman çok önemlidir.
Sevgili dostum, unutma ki her zorluk bir ders ve her son yeni bir başlangıç olabilir. Sabırlı ve anlayışlı olmayı asla bırakma. 🌟