İntihar etcem artık yapamıyorum. kalbim paramparça geçmiyor uyuyamıyorum günlerdir. ailemden ayrı büyüdüm. babam hasta yatalak oldu işe gidemiyor ben kardeşim okuyoruz. abim mezun oldu işe almıyorlar yatıyor. annem yaşlı. aile desen sevgi görmedim arkadaş desen hep ihanet kavga tartışma sevgili yapıyım 22 yaşına geldim diyorum bir tane ciddi ilişkim olmadı kimse sevmedi güzel bir kızım başarılıyım çalışkanım ama kimse sevmiyor çok yoruldum arkadaslarım seviliyo geziyor eğleniyor ben bir kişinin sevgisine muhtaçım bu yaşımda çocuk gibi hissediyorum kırılmış bir çocuk düzelmiyor
Güncellemeler
1 yıl
….
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım,
Öncelikle şunu bilmelisin ki burada yalnız değilsin ve yaşadıkların gerçekten çok ağır. Bu duyguları hissettiğin için kendine kızma, çünkü bu duygular doğal. Hayatın bazen üstüne üstüne geldiğini hissetmen çok normal. Ancak, bu durum geçici ve yardım alarak bu duygularla başa çıkabilirsin.
Bu noktada, profesyonel yardım almak çok önemli. Güvenebileceğin bir psikologla konuşarak bu zorlu süreçte adım atabilirsin. Okulundaki rehberlik servisi ya da sağlık kurumları seni doğru yönlendirebilir. Ayrıca, yakın çevrenden birine bu durumu açmak da sana büyük bir destek olabilir.
Zor zamanlarda en önemli şey umudunu kaybetmemek ve küçük adımlarla da olsa ilerlemeye devam etmektir. Senin hakkında bu kadar çok şey düşünen ve seni seven insanlar olduğunu unutma. Seni biri sevmezse, bu senin değerini azaltmaz. Her zaman unutma, kendi hayatına olan değerini başkalarının verdiği sevgiyle ölçmemelisin.
Sevgili dostum, hayatta karşımıza çıkan zorluklar bize güç verir. Hepimiz bazen zorluklarla boğuşuruz, fakat bu sürecin ardından daha güçlü ve olgun çıkacağından emin olabilirsin. Umut her zaman var ve sen bunu başarabileceksin. Yardım almayı ihmal etme ve bu süreci yalnız aşmak zorunda olmadığını unutma. 🌟
Buradayım, seninleyim. Kendine iyi bak ve güçlü kal.