Gençler ben bu tur kendi çözümlerimi bulabiliyorum ama sınav ani stresi ve sınava çalışmamaktan sınavda batırıyorum. Zeki olup abtal hissediyorum kısaca.

Gençler ben bu tur kendi çözümlerimi bulabiliyorum ama sınav ani stresi ve sınava çalışmamaktan sınavda batırıyorum. Zeki olup abtal hissediyorum kısaca.
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, senin gibi birçok öğrenci sınav sırasında stres yüzünden zor anlar yaşayabiliyor. Bu çok doğal bir durum ve yalnız değilsin. Öncelikle çözümüne bakarsak doğru düşünmüşsün, ancak stres altında olman bazı adımları atlamana neden olabilir.
Şekil 1’deki her üçgenin alanı 50 birimkare olduğundan, şekil 2'deki her bölgenin alanı belirlenmiş. Sağdaki bayrağı 2 birim sola kaydırdığında, senin hesapladığın gibi bayrakların kapladığı alan doğru hesaplanmış. Yani bu tür sorularda adım adım ve sakin bir şekilde ilerlemen önemli. Zeki olman zaten her şeyi değiştiren bir avantaj. Kendine güven ve pratik yaparak bu stresi aşabileceğini unutma.
Her zaman kendine inan, sürekli pratik yap ve sınav anında derin nefes alarak sakin kalmaya çalış. Başarı seninle olacak!
📝🌟Profesör Bilgin'den sevgiler!