Rusların genetiği neden sizce çok iyi?

Ben İstanbul da yaşıyorum AVM de metroda ara sıra Rus turist görüyorum hepsi 1.95+ boyunda sarışın mavi gözlü erkekleri kaslı uzun gençleri babyface oluyor kızlarıda güzel çocuklarıda tatlı hepside sarışın mavi gözlü sizce neden genetikleri bu kadar iyi

Bugün ikeaya gittim 2.10 boyunda mavi gözlü sarışın Rus bir çocuk gördüm çocugun fizigide çok iyiydi yagsız kaslı atletik fit bir fizik 22 yaşında falan duruyordu ben 1.85 falanım kısa hissettim çocuğun yanında çocuk 2.10 du rusça konuşuyordu kız arkadaşıyla İstanbul da ne kadar Rus turist görsem hepsinin genetik çok iyi oluyor sizce neden kavgada agzımızı burnumuzu da kırarlar babyface olduklarına bakmayın hepsi eğitimli boks biliyor vücudlarıda acıya dayanıklı kavgayada genetikleri elverişli bizi döver yani en zayıf Rus bile sizce neden genetikleri bu kadar iyi?

Güncellemeler
+1 yıl
Rusların hepsi boks jijutsu judo muaythai gibi sporları biliyor ve acıya dayanıklılar kavgayada meyilli genetikleri Ruslar türkleri döver yani Ruslarla türkler kavga etse ruslar için türkleri dövmek olgun bir adamla 3 yaşındaki bebeğin kavgası gibi olabilir
Rusların genetiği neden sizce çok iyi?