Eşim bana beddua etmiş?

Eşim pazartesi günü şehir dışına gitti. Bugün dönüyor. Ben de 8 haftalık hamileyim. Eşim gitti bir konudan dolayı tartıştık sesler yükseldi eşimde bana ben gelene kadar benimle iletişim kurma muhatap olma vs dedi. Bu süreçte o kadar şey geldi ki başıma. Asansörde kaldım, arabamın lastiği patladı, karnım ağırdı doktor yanlış teşhis koydu ödümü patlattı, sonra temizlikçi çağırmıştım anlaşamadık kadın kavga gürültü çıktı gitti vs. Bende dün gece eşime mesaj yazdım bir sürü şey geldi başıma senin desteğini beklerken sen böyle davranıyorsun vs yazdım. Görüp cevap yazmadı sonra bugün yine aradım hiç mi merak etmiyorsun neler yaşadım diye dedim. Sordu ne oldu diye bende anlattım sonra eşim de düşün bakalım şu 3 günde kimin ahını aldın dedi. Bende son 3 günde kimseyle değil seninle tartıştım sen mi beddua ettin deyince onayladı beni. Bende şok oldum. Yani tartışırız ama karına beddua mı ettin dedim ona bakılırsa bende ağladım canım yandı sana beddua mı edeyim dedim. O da benimde işlerin yolunda gitmedi dedi. Sizce bir erkek eşine niye böyle der. Sonra da gerçek olan tek şey seni seviyor olmam ama bebeğimizi daha çok seviyorum dedi

Eşim bana beddua etmiş?