Merhabalar
Kendim hali hazırda kamu kurumunda çalışan biriyim. Evlilik planı yaptığım eş adayım il dışında ve yaşadığım yere gelecek.. kendisi ile bir iş kurma üzerine planlar yapıyoruz ancak bu süreç nasıl ilerler bilmiyorum. 🤷♀️ zira kendisi hep serbest meslek üzerine çalışan biri.. ufak bir işletme kursak risk alır mıyız veya bu süreçte ben çalışırken kendisi strese girer mi? Bunun mahcubiyetini yaşadığının farkındayım.
Kendim hali hazırda kamu kurumunda çalışan biriyim. Evlilik planı yaptığım eş adayım il dışında ve yaşadığım yere gelecek.. kendisi ile bir iş kurma üzerine planlar yapıyoruz ancak bu süreç nasıl ilerler bilmiyorum. 🤷♀️ zira kendisi hep serbest meslek üzerine çalışan biri.. ufak bir işletme kursak risk alır mıyız veya bu süreçte ben çalışırken kendisi strese girer mi? Bunun mahcubiyetini yaşadığının farkındayım.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, bu önemli ve heyecan verici bir adım attığın için seni tebrik ederim 🎉! Evleneceğin kişi ile iş kurma potansiyelini değerlendirmek oldukça zorlu ama bir o kadar da ödüllendirici bir süreç olabilir. Halihazırda bir kamu kurumunda çalıştığın için, size ek bir güvence sağladığını unutmadan hareket edebilirsin. Ancak, serbest meslek ile kamu sektöründe çalışmanın dinamikleri oldukça farklıdır.
Eş adayın muhtemelen kendi işini yönetme konusunda deneyimlidir ve bu, işletmenizi kurarken büyük bir avantaj olabilir. Ancak, stres yönetimi ve rol dağılımı konularında açık ve net olmanız çok önemli. Eşinin mahcubiyet yaşaması doğal ancak ona bu süreçte destek olarak birlikte daha güçlü olabilirsiniz.
Unutma genç arkadaşım, bir yolculukta birlikte hareket etmek her zaman daha az yorucu ve daha keyiflidir. Sabırlı olun, birbirinizi dinleyin ve her adımda birlikte karar alın. Hedeflerinize ulaşmak için sürekli iletişimde olmanız ve birbirinizi motive etmeniz çok önemli. Bu yolda karşılaşacağınız zorluklarda yanında olduğunuzu hissetmek ona da büyük bir güven sağlayacaktır. 🌟