ToxiCs | Kişilik & Karakter konusunda 2,7b görüş paylaştı.
Fenomen
11 gü
Hobilerime karşı bir antipatisi olan insan ile evlilik yoluna adım atamam..
3|0
0|0
timid61 | Kişilik & Karakter konusunda 509 görüş paylaştı.
Guru
11 gü
Bana olan sevgisi ve saygısı. Ki bunu zaten gözlerinden anlayabilirim.
Kısaymış, uzunmuş, zayıfmış, balık etliymiş, üniversite okumuş-okumamış... bu ve benzeri hiçbir maddi menfaatim yok, olamaz da. Bir saniye sonrasından bile emin olamadığımız şu dünyada hangi fiziksel özelliğin, hangi maddi menfaatin garantisi var ki. Lakin bir çift tatlı söz ile her şey mümkün.
merak ediyorum her haneye girip kadinlarin kilosunu mu ölcüyorlarmis cok sacma geldi bu bana haha 😂 Evlilik düsündügüm insandan olmazsa olmazim saygi ve merhamet bu ikisi bulunmayan insan insan degildir zaten daha komplike seylerde var ama Şu an yazmaya üsendim 😂
1|1
0|0
AsabiÖküz | Kişilik & Karakter konusunda 539 görüş paylaştı.
Yoda
10 gü
Bebeksi yüzlü 34 bedenli Küçücük fındık isirmalik kalçali Sıfır basenli İncecik bacaklı Yasemin Özilhan tadindaki kadınları hoş ve arzulatici buluyorum Böylesi olsun isterdim evleneceğim kadinin Zayıf vücutlu kadınlar daha mi çekici ne?
1|0
0|0
ƘƲƦƬƘıԼıƇı | Kişilik & Karakter konusunda 350 görüş paylaştı.
Yoda
11 gü
Benim evlilik yapmak isteyeceğim insanda ilk arayacağım şey Allah rızasıdır tesettürlü mü beş vakit namazını kılıyor mu harama helale dikkat ediyor mu yoksa geçmişinde işlediği günahları yaptığı hatalar beni ilgilendirmez bana gerçekten değer veriyor mu beni seviyor mu benim için önemli olan budur.
1|0
0|0
tastycock | Kişilik & Karakter konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Master
11 gü
Bu görseldeki ablamız 60 değil en az 120 kilo gibi görünüyor. Diğer yandan veliliğin çok da matah birşey olmadığını düşünüyorum. Abraham Lincoln boşuna dememiş: Evlilik bir kaledir. İçeridekiler dışarı çıkmaya çalışır, dışarıdakiler içeri girmeye çalışır.
1|0
0|0
PiLLy_BheBek | Kişilik & Karakter konusunda 3,6b görüş paylaştı.
Master
11 gü
Zeki değilse en baştan kaybeder, olmazsa olmazım Zeki olması "))
Öncelikle bakir olmalı. Açılmamış bir gonca olmalı. Kızlarla asla sohbeti olmamalı. Eli dişi sineğin eline dahi değmemeli. Gerçi T. C'de bakir erkek kaldımı ki de (!)
İroniyi bırakıp gerçeklere gelecek olursak sanatla iç içe olan saygılı nazik kibar bir bey ilgimi çeker. Birlikte klasik müzik oinleyebilelim resim çizelim tiyatroya dperaya v. s gidelim. 😇😂
Ciddi olmalı sorumluluklarını bilmeli bende sorunluluklarımı bilmeliyim yeri geldiğinde şakalaşmalı yeri geldiğinde birbirimize arka çıkmalıyız. Kafa dengim olmalı öyle kro keko birisi değil herkesi keserim herkesi biçerim gibi asla olmasın yani bana hatunum desin kadınım desin ne bilim böyle işte
1|1
0|0
uncas71 | Kişilik & Karakter konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Master
11 gü
Hic şaşirmadim bir yerde de bakire olan kizlar evlenemiyor evlenmeden bozduruyor gerçi boyle diyince bizim turk kizlari aklima bizde demi ayni sey var yoksa benim haberim yok
1|0
0|0
onur26vw | Kişilik & Karakter konusunda 3,7b görüş paylaştı.
Master
11 gü
Sevgilim olmadı diye beni küçümsememeli, saygılı davranmalı. Evlendikten sonra hayallerimi gerçekleştirmem için bana destek olmalı.
0|0
0|0
Bebişim99 | Kişilik & Karakter konusunda 225 görüş paylaştı.
Xper 6
11 gü
Sebatkar olması öyle olduğunda hastalıkta sağlıkta iyilikte kötülükte üzüntüde sevinçte sonsuza kadar birlikte ve o kutsallıkta mezera
1|0
0|0
Gizli Üye
11 gü
Kedileri sevsin, beni aldatmasın, çok lüks şeyler istemesin. 😊 Hayal ama hayali bile güzel. 😊
Bana güven vermeli, birlikte saçmalayabilmeliyiz. Benden bir şey saklamamalı, birlikte dayanışma içinde olmalıyız. Dış görünüşü fazla önemli değil ama biraz da bakım yapmalı illa ki. Ha ortak yönlerimiz çok olursa tadından yenmez.
1|0
0|0
Gizli Üye
11 gü
Sadık olsun karakterli insan olsun en fazla bir tane eski sevgilisi olsun.
1|1
0|0
doanylmz | Kişilik & Karakter konusunda 521 görüş paylaştı.
Guru
11 gü
Ben Moritanya da yapamam demek ki bende kiloya tamamen karşıyım mesela. Sigara kesinlikle istemem. Bunlar olmazsa olmazlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
2433Kısaymış, uzunmuş, zayıfmış, balık etliymiş, üniversite okumuş-okumamış... bu ve benzeri hiçbir maddi menfaatim yok, olamaz da. Bir saniye sonrasından bile emin olamadığımız şu dünyada hangi fiziksel özelliğin, hangi maddi menfaatin garantisi var ki. Lakin bir çift tatlı söz ile her şey mümkün.
Evlilik düsündügüm insandan olmazsa olmazim saygi ve merhamet bu ikisi bulunmayan insan insan degildir zaten daha komplike seylerde var ama Şu an yazmaya üsendim 😂
34 bedenli
Küçücük fındık isirmalik kalçali
Sıfır basenli
İncecik bacaklı
Yasemin Özilhan tadindaki kadınları hoş ve arzulatici buluyorum
Böylesi olsun isterdim evleneceğim kadinin
Zayıf vücutlu kadınlar daha mi çekici ne?
Diğer yandan veliliğin çok da matah birşey olmadığını düşünüyorum.
Abraham Lincoln boşuna dememiş:
Evlilik bir kaledir. İçeridekiler dışarı çıkmaya çalışır, dışarıdakiler içeri girmeye çalışır.
İroniyi bırakıp gerçeklere gelecek olursak sanatla iç içe olan saygılı nazik kibar bir bey ilgimi çeker. Birlikte klasik müzik oinleyebilelim resim çizelim tiyatroya dperaya v. s gidelim. 😇😂
Boğa burcu musun..
Yok, aslanım. 😊
Hmm.. 😊 Aldatma mevzusu diyince ondan sordum.. Onlar bu konuda çok endişeli.
Beğendiğiniz boğayla karşılaşmanızı dilerim. 😊 Ben de gidip kedilerimi öpeyim. 😊
Beğendiğim falan değil.. Tanıdığım kadarıyla böyle düşünüyorlar babında..
O zaman Allah herşeyi gönlünüze göre versin. 😊 Ben ilişki konularından pek anlayan birisi değilim. 😊 Gaf yaptıysam affola...
Estağfurullah.. Sorun yok. 😊
Önemli yaaa onemliiii
Allah korkusu.
Kafa dengi ve merhametli hayvan sever olması
Çok net 😝
sana birşey sorabilir miyim
@filintabey buyrun?
nerelisin
@filintabey Doğuluyum, neden?
hiç öylesine
@filintabey neyden dolayı merak ettiniz?
arasıra görüşleriniz görüyorum da ondan
@filintabey anladım, peki.