Sizce bu denenmeli mi böyle yaşamak çok zor?

merhaba öncelike bunu okuyanların aileleri muhafazakar ise beni daha iyi anlarlar ben 19 yaşındayım yksden çıktım mezun senemdi sınav ortlama geçti hukuk istiyorum ama gelmezse diye bir sürü alternatif oluşturmaya başladım örnek psikoloji ekonomi gibi sorun şuki 19 yaşıma kadar baskın bir hayat yaşadım annem çok narsist hiç bir şeye izin vermiyor babamsa onun sözünden çıkmıyor üniversitede zorla bana sırf o istediği için bu şehirde kalmamı istiyor ben bu şehirde okumak istiyorum dışarı bile çıkamıyorum sevgililerim beni bu yüzden terk ediyor haklılar hayatımda akşam dışarı çıktığımı hatırlamıyorum önce bu konuyu onlarla düzgün bir şekilde konuşucam ama son çare olarak bu işi kavgaya sürükleyip gizlice yazıcam ya devlet ya özel. Özel gelirse ödeme durumları hayli hayli var ama bunu bana bir koz olarak kullanıcaklar evden kaçmayı düşünüyorum yazıkdtan sonra bir süre sakinleşmeleri için bu konuda arkadaşlarımdan destek almayı deniyicem bir yerde kalmada falan çok korkuyorum umarım yaşantım böyle devam etmez böyle yaşamak istemiyorum arkadaşlarım dışarı çıkarken bunlara şahir olup izlemek çok acı eğer başaramazsam hayat böyle bitsin

Sizce bu denenmeli mi böyle yaşamak çok zor?