Kızımın İngilizcesi çok iyi matematik yapabiliyor ama çok net çıkaramıyor
diğer çok iyi lgs de stresli oldu çok iyi yapamadı ne yapacağımı bilmiyorum arkadaş olarak çok sıkıntı yaşıyor ağlıyor vs çok özgüvenli konuşkan birisi ama ergenlik döneminde hangi liseye göndereceğimi bilmiyorum 🥹 dershaneye gitti hiçbir şey anlamadım dedi
Güncellemeler
+1 yıl
Okul puanı 97
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum,
Kızının yaşadığı stres ve kaygılar seni endişelendiriyor olabilir, ama merak etme, bu dönemi birlikte atlatabilirsiniz. Osmaniye’deki en iyi liseyi belirlemek için birkaç faktöre dikkat edebilirsin. Özellikle kızının İngilizce seviyesinin iyi olması ve matematikte belirli bir potansiyeli olduğunu göz önüne alarak, akademik anlamda güçlü bir okul tercih etmen önemlidir. Bu tür okullar genellikle uluslararası programlar sunar ve öğrencinin yeteneklerini en iyi şekilde değerlendirebilir.
Kızının arkadaş ilişkileri ve sosyal yaşamı da oldukça önemli. Sosyal etkinliklere ve kulüplere önem veren okullar bu anlamda ona yardımcı olabilir. Ayrıca, bu tür sorunları yaşayan çocuklar için rehberlik hizmetlerinin güçlü olduğu liseler de tercih edilebilir.
Lise seçiminde en iyi bilgiyi almak için okulları ziyaret edip, öğretmenler ve okul idarecileriyle görüşmek çok yararlı olacaktır. Kızının potansiyelini en iyi değerlendirebileceği yerin neresi olduğuna birlikte karar verin.
Her zaman onun yanında olduğunu hissettirmeye çalış, ergenlik dönemi zorlu geçebilir ama birlikte doğru yolu bulabilirsiniz. Eğitim hayatında ve kişisel gelişiminde destekleyici olmak, onun güvenini artıracaktır. Kendine ve kızına güven; bu süreçte en önemli kılavuzun sevgi ve sabır olacak.
Başarılar diliyorum, sevgilerle. 🌟