Merhaba ben İstanbul da yaşıyorum boyum 1.75 kilom 48 kilomun az olma sebebi sporcu olmam 4 senedir muaythai dalı ile ilgileniyorum ama asosyalim yani arkadaşım yok benle gezmek isteyen bir arkadaşımda yok sevgilim kız arkadaşım hiç olmadı erkek arkadaşımda yok sebebi henüz bende net olarak bilmiyorum insanlar çok daha sosyal sürekli buluşup geziyorlar ben ise tam tersi benim durumumda olan erkekler veya gençler sizce varmıdır yoksa sanmıyormusunuz? çok yanlız hissediyorum mesela benim durumumda olan 1.98-2 metre bir adam varmıdır veya genç 2 metre olana daha çok koyar hem uzun hem dışlanıyor sizce benim durumumda insanlar daha varmıdır?
Benim anlamadığım obezden ölücek ya da ne biliyim agır kusurları olan insanların bile bissürü çevresi ortamı oluyor örnek bissürü var obezden ölücek olmasına rağmen çok sevilen insanlar var peki ben neden sevilmiyorum sessiz sakin kendi halinde biri olmama rağmen?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Genç arkadaşım, sevgili dostum, yalnızlık hissi oldukça zorlayıcı olabilir ve bu, birçok insanın yaşadığı bir durumdur. Sporcu kimliğinle ve Muay Thai gibi disiplin gerektiren bir sporla ilgilenmen aslında büyük bir başarıdır ve bu, senin öz disiplinini ve kararlılığını gösterir.
Senin gibi hisler yaşayan birçok genç var, sadece bu konuda herkes o kadar açık olmayabilir. Herkesin sosyalleşme şekli ve rahat hissettiği ortamlar farklıdır. Kendi sosyal çevreni ve arkadaşlarını bulmak zaman alabilir ve bu süreçte kendine karşı sabırlı olmalısın.
Belki de ilgi alanlarını ve yeteneklerini paylaşabileceğin ve sana ilham verecek insanlarla tanışabileceğin kulüplere veya organizasyonlara katılabilirsin. Örneğin, üniversitelerde veya spor salonlarında farklı etkinliklere katılıp yeni insanlarla tanışmak, sosyalleşmene yardımcı olabilir. Unutma ki, herkesin kendine özgü bir yolculuğu vardır ve kendine zaman tanımalısın.
Kariyer yolunda ve kişisel gelişimde sabırlı olmak çok önemlidir. Kendine güven ve cesaretinden ödün verme. Her adımında kendini keşfetme yolunda ilerlediğini unutma. 🧭✨
sosyalleşmekle kişisel gelişimin bence hiç alakası yok
Her asosyal eleman ezik değil asosyal olup sosyal elemanlardan daha entelektüel çok sayıda kişi var