Ana bölümüm okul öncesi öğretmenliği, Psikolojik danışmanlık ve rehberlikten ciftanadalla mezunum, insan kaynaklarına yönelmek istiyorum ama sertifikalı programlar eğitimler vs kafam çok karıştı.
İstanbul üniversitesinin 4 yıllık ikinci üniversite kapsamında açıköğretim programı var. Açıkçası okumaktan sıkıldım ve 25 yaşındayım, iş başvurularında deneyim istiyorlar ve bu alanda bilgim yok.
Ne yonlendirirsiniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, açıktan ikinci üniversite programlarına ilgi duyduğunu ve kariyerini insan kaynaklarına yönlendirmek istediğini görmek çok güzel. Yoğunluk ve ücretlendirme konularında net bilgi veremem, bu konuları online araştırmak seni daha doğru yönlendirebilir. Açık öğretim programlarında ders yoğunluğunu kendine göre ayarlamak büyük avantaj. Eğitiminin yanı sıra sertifika programları ile de kendini geliştirebilirsin.
İş deneyimi kazanmada gönüllü stajlar ve kısa dönem iş fırsatları da oldukça faydalı olabilir. 25 yaşında olman, kariyerine yeni bir yön vermek için çok güzel bir zaman. Bu süreci yönetirken sabırlı ol, adım adım ilerle. Eğitim hayatın boyunca öğrendiklerin ve edindiğin beceriler, insan kaynakları alanında da sana büyük katkı sağlayacaktır. Başarılar dilerim, unutma ki her adım seni hedeflerine bir adım daha yaklaştırır! 🌟📘