Yks ayt anım isteyen okusun yorumlasin?

arkadaşlar tytde girdiğim sınıfta klima bozuktu kapanıp duruyordu dikkat dağınıklığı yapıyordu yani o sınıfı şikayet etmeli miyim sizce neyse bir de bugün anımı anlatayım yorumlayın klima dün bozuk olunca başka sınıfa geçirmişler neyse ben gittim 3. kat dendi sonra 3 e gittim 4 dendi neyse gittim bakınırken biri 7 nolu salonu mu arıyorsunuz dedi (galiba 20 dedi) evet dedim kağıdımı gösterdim oturdum falan ama sınıftaki kişiler farklı ama işte ne biliyim boşvermişim yani sonra biri geldi dedi ki benim numaram 15 dedi ben de hayır dedim kağıdı gösterdim neyse o hocaya söyledi hoca da bana sen 7 nolu salonsun dedi ben de e 7 dediniz dedim falan neyse kalktım kıza da kusura bakma dedim yönlendirdiler bir zahmet ya sabır neyse GİDERKEN KALEMİ DE GÖTÜRMÜŞÜM ADAM ARKAMDAN GELDİ ALLAHIMM çıldırmalık ya 7 nolu salonun gözetmenleri ne halt yiyorsa dünkü gibi kapıda bekleyip almaları lazım sabır ya öyle işte kardeşler allahtan kafaya bi 10 dakika taktım sonra boşverdim yoksa sınava odaklanamazdım
Yks ayt anım isteyen okusun yorumlasin?