Size eski anımı anlatıcam /sizin bu konu hakkında ki düşünceleriniz nelerdir?

Bir hoca vardı aynı zamanda m. yardımcısı idi hoca dersimize girmezdi ama ben kurslarına falan kalırdım neyse mesela beni sanırım çalışkan falan görürdü bana çalışkansın zeki falan derdi hatta öbür kursdaki öğrencilerine beni söylermiş x çok çalışkan bir kız falan akıllı kız falan vs. diye , hatta sınıfımıza girerdi bazenleri pat diye bana soru sorardı falan , mesela ben bir gün okula gitmemiştim beni sormuş o kız nerde okula gelmedimi (gibisinden) arkadaşlarım demişti , hiç unutmam mesela tören olacak bütün öğrenciler bahçeye çıkıyor o hocada koridorda duruyordu bir an beni farkedince onca öğrenci arasında bana bakmaya başlamıştı garip bir histi arkadaşlarıma baktım onlarda arkadan geliyorlardı yine hocaya baktım bana bakıyor , zaten hoca birine baktım mı tam bakıyordu garip bir şekilde bilmiyorum... mesela hoca su içiyordu bende hocaya bakıyordum (sınıftayız) su içerken bir anda bana baktı çok garip ne biliyim işte... yanlış anlaşılmak istemem ama benimle ilgilenmesi denir neyse hem güzel bir his hemde garip bir his işte... hoca bu arada erkekti yanlış hatırlamıyorsam o zamanlar otuz yaşında değildi ama otuzuna yakındı...

Güncellemeler
+1 yıl
Soru: Hoca neden böyle davranıyordu?
Size eski anımı anlatıcam /sizin bu konu hakkında ki düşünceleriniz nelerdir?