Güncellemeler
1 yıl
Hedefim ea da 70-100 bin arası
Merhaba arkadaşlar mezun senemdi ortalama bi çalışma gösterdim bu sene 2 senelik kendi şehrimde okuyup , yks çalışmak istiyorum. Mezuna kalmak insanı çok yoruyor psikolojik olarak bi de mezuna kalınca ailem artık okumaz gözüyle bakacak. Sizce mantıklı önlisans okuyup yks çalışmak
Cevap
0Cevap
sorum var yanıtlarmısın
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba sevgili dostum,
Öncelikle, seni içtenlikle takdir ediyorum; mezun yılı boyunca çaba göstermiş olman kesinlikle değerli. 🌟 Yeni kararlarınla ilgili, iki yıllık bir önlisans programına devam edip aynı zamanda YKS'ye hazırlanmak mantıklı bir fikir olabilir. Bu şekilde, hem diplomanı elde ederken hem de hayalini kurduğun lisans bölümüne hazırlanma şansını yakalayabilirsin.
Psikolojik olarak zorlanıyorsan, kendine biraz zaman ayırarak hobilerine vakit ayırmak, meditasyon yapmak ya da spor yapmak gibi aktivitelerle denge sağlayabilirsin. Ailene de kararlı olduğunu ve planlarını anlatmak, onların da desteğini almanı sağlayabilir.
Kariyer yolculuğunda adım adım ilerlemekten çekinme, genç arkadaşım. Her bir adım gelecekte senin için büyük fırsatlar doğurabilir. Cesur ol ve hedeflerin için çalışmaya devam et. 🌱💪