Obp 83 bu yıl bir bölüme yerleştim sınava tekrar hazırlanıyorum 30k da olmam lazım. Sizce kaç k yapmalıyım ki 30k içinde kalabileyim beni çok mu geri atar obp.
Hayır bende puan kırılması söz konusu olmadı. Obp 82 idi ve kırılmamasına rağmen -900 geriledim, yığılma olmayan bölgede bir başka arkadaşım ise 78 obp ile +2300 sıralama ilerlemişti
Oov anladım obp li ve obpsiz sıralama farkından söz ediyorsun. Malesef obp beni de geriyo itiyor ama okuyorum artık gecen sene öylesine bir girdim obp den dolayı kırıldı puanım baya, önceki sene yerleştiğimden benim de kırılma sorunum oldu🤷♀️
Kyk 100 tl arttı en ucuzundan sakataya dahi 50 krş zam yemeklere 1er tl zam yapıldı en az. Hadi onları geçtim 85 tl fazla veriyoruz yurt ücretini geçen seneye göre. Tavuk gibi yolunuyoruz
Mxmcnvbcn onu bunu boşverde ağlama krizleri geçiren kızlar, b*ka püsüre ambulans çağıran bacılar, yurdun içinde çingeneler zamanından fırlayan hanımağalar hepsini mi özler insan🤦♀️ Cidden zam geldi ha, napıcaz seneye acaba. Yemek bursu kaç liraya çıktı
Yorumlarda kişisel bilgileri paylaşmayalım dilersen. Hem yeterince uzadı yorumlar padişah fermanı gibi 😂 2 dk açıyorum mesaj at kapayayım yeniden dilersen
Oov o zaman bilemem gıda masrafın oluyorsa. Bizim okula gelsen yaşardın kanka, gec saatte gittiğinde 2 kilo bile piliç incik koyuyolar isteyene. Bana bir porsiyon yetiyor fazlasını yiyemem zaten. Yurtta yemek yemiyorum okulda yiyorum yurt bursumla meyve, yoğurt, maden suyu ve süt alıyordum bi de su. Memleket neresi
Okulu vs sorunca hem kişisel bilgiyi burada paylaşmamak adına hem de yorumlarda daha fazla konuşmamak adına dilersen gizliliği kaldırayım dm at oradan konuşalım dedim ve kaldırdım. Sen ısrarla yazmayınca gerek görmüyorsundur herhalde diyip gizledim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hangi alanda 30 bin istiyorsunuz ve şuanki netleriniz tyt-ayt bazında kaç?
Mf
Netlerin nasıl kuzum?
Obp kırılıyor epey.
Sıralama çok değişebilir bir şey demek zor.
Yığılmaya bağlı.
Benim 82 ile kırık olmamasına rağmen -900 sıralama yedim.
Geçen seneye göre mi -900 gerileriniz?
Hayır bende puan kırılması söz konusu olmadı.
Obp 82 idi ve kırılmamasına rağmen -900 geriledim, yığılma olmayan bölgede bir başka arkadaşım ise 78 obp ile +2300 sıralama ilerlemişti
Her şey aynı ham puanı aldığınız rakiplerinizin obp sine bağlı anlayacağınız
Oov anladım obp li ve obpsiz sıralama farkından söz ediyorsun. Malesef obp beni de geriyo itiyor ama okuyorum artık gecen sene öylesine bir girdim obp den dolayı kırıldı puanım baya, önceki sene yerleştiğimden benim de kırılma sorunum oldu🤷♀️
Tekrardan hazırlanmayı düşünüyor musun?
Evet düşünüyorum
Neden sordun?
Şu an girsen kırılmaz sanırım artık.
Okuyorum artık diyince bölümünden memnun değilsin gibi bir intiba bıraktı
Değilim malesef
Hedeflediğin bölümü kazanabilirsin umarım, puan kırılmayacağından bu defa daha yüksek olacaktır şansın.
Umarım. Sen ne okuyorsun?
Tıp okuyorum
Bahtın açık olsun inşAllah kyk da kalıyorsun galiba
Bilmukabele, nereden anladın 😂
O senin profildeki yatak çarşafları bizim kız yurdunda da var mxncbcbxm. Tüm kyk larda aynı kader 🤪🤪🤪
Hahshah bölümü söyleyince gizliye geçmek durumunda kaldım ama gözünden kaçmamış 😂 O kadarcık detaydan farketmen... 😂
Ve ben kızların çarşafı farklı sanıyordum aynıymış demek
Cnccnxm ikizler burcuyum zeka fışkırıyor kdnfnfndm🤪
Bizim yurtta da aynısından var malesefff
Kyk kaderinden sonra burç kaderinin de aynı olması...
Yarı özel mi sizin de
İnanmazsın diye youtubedan birinin oda turu videosunu buldum 3.12 den sonra bak gözlerin kanasın
https://youtu.be/IpFw9IBtMSs
Ahahahs uğraşmasaydın keşke o kadar
Bakayım
Yarı özel diye bir şey yok aslında yeni yurtlar bunlar. Odada 3 kişi kalıyorduk 300 küsür ödeme alıyorlar falan işte.
Benim normalde kaldığım yurt da 3 kişilik, şu an kaldığım yurt pandemi sürecindeki nöbetçi yurt ve odalar 4 kişilik.
Çarşaf tıpatıp aynı 😂
Bizim yurt geçtiğimiz yıl 287 idi şu an ne kadar bilmiyorum çünkü nöbetçi yurdun ücreti farklı ve onu ödüyoruz.
372 oldu zamla birlikte.
Bizimde şu an uzaktan ama bakalım bu ikinci sezon nolucak. Yurdu özlemiş olamam ama neden videoya bakınca burnumun direği sızladı🤧
Sizin cepleri silkeliyor kanka geçmiş olsun
Kyk 100 tl arttı en ucuzundan sakataya dahi 50 krş zam yemeklere 1er tl zam yapıldı en az.
Hadi onları geçtim 85 tl fazla veriyoruz yurt ücretini geçen seneye göre.
Tavuk gibi yolunuyoruz
Pasaklı oda arkadaşın varsa burnunun anılara dalıp sızlaması normal 😂
Mxmcnvbcn onu bunu boşverde ağlama krizleri geçiren kızlar, b*ka püsüre ambulans çağıran bacılar, yurdun içinde çingeneler zamanından fırlayan hanımağalar hepsini mi özler insan🤦♀️
Cidden zam geldi ha, napıcaz seneye acaba. Yemek bursu kaç liraya çıktı
Kahvaltı 4.5, akşam 11 tl, en az 5 tl ödüyorum akşam fix
İşimiz zor, KYK bursunun en az yarısı yemeğe gidiyor benim zaten
9.5 akşamdı geçen sene yetiyodu bana ya. Ne yediğine de bağlı. Ben bir İzmir kofte 1 yoğurt alıyodum yetiyodu.
Hangi şehirde yurdun
Ben 2 tavuk yemek zorundayım hem doymuyorum hem fırsat oldukça spor yapmaya çalıştığımdan bu şekilde beslenmek durumundayım
Ve biraz yemeğe düşkünüm dürüst olmak gerekirse
Yorumlarda kişisel bilgileri paylaşmayalım dilersen.
Hem yeterince uzadı yorumlar padişah fermanı gibi 😂
2 dk açıyorum mesaj at kapayayım yeniden dilersen
Oov o zaman bilemem gıda masrafın oluyorsa. Bizim okula gelsen yaşardın kanka, gec saatte gittiğinde 2 kilo bile piliç incik koyuyolar isteyene. Bana bir porsiyon yetiyor fazlasını yiyemem zaten. Yurtta yemek yemiyorum okulda yiyorum yurt bursumla meyve, yoğurt, maden suyu ve süt alıyordum bi de su. Memleket neresi
Knki geç kaldım başka sefere nasip artık açıl susam açıl mnvxxvb
Ahahahahsh açıl susam açıl diyor 😂
Open the heavens door.
Heaven is waiting for you
Thx left roads angel mnvxxvbn
Arkadaşım yaz da gizleyeyim yeniden 😂
Sen söyle ne yazayım kanki gelmiyor aklıma bir şey mbvxcmnv
Sen tüm yorumlarımı okuduğuna emin misin yukarı bak istersen 😂
B12 noksan, kanki bulamadım ne kaçırdım
Okulu vs sorunca hem kişisel bilgiyi burada paylaşmamak adına hem de yorumlarda daha fazla konuşmamak adına dilersen gizliliği kaldırayım dm at oradan konuşalım dedim ve kaldırdım.
Sen ısrarla yazmayınca gerek görmüyorsundur herhalde diyip gizledim.
Gözüm bozuk benim yeaaağ 🤪 elden bir şey gelmez kanki senin padişah fermanı, tuvalet kağıdı rulosuna terfi alıyor gibi sanki.🤷♀️
Benim hatam neyse başka bir soruda bulur jiji kardeşin seni
Hadi bakalım, denk gelirsek konuşuruz
Nasip bu işler kanki sen de yazabilirdin de aman boşver, her şeyi devletten beklemeyin ama off🤦♀️ uykum var gut nayt🥱🥱
benimkide kırılmıştı bayağı geri atıyor
Kaç binden kaç bine attı bu arada MF alanında
75 tyt 65 ayt diye biliyorum
Tm mi mf mi?
Mf
Ne kadar hazırlandın 100 üzerinden puanlayacak olursan? Ve kaçıncı oldun