Gerçekten anlamıyorum o kadar süre hazırlan sonra 1..2 dakika ile sınava girmeyip bir sene kaybet. Önemli mazereti olanları ayrı tutuyorum. Örneğin kaza, hastalık, vb durumlar elde olmayanlar. Ama diğer nedenlere cidden üzülmüyorum.

Gerçekten anlamıyorum o kadar süre hazırlan sonra 1..2 dakika ile sınava girmeyip bir sene kaybet. Önemli mazereti olanları ayrı tutuyorum. Örneğin kaza, hastalık, vb durumlar elde olmayanlar. Ama diğer nedenlere cidden üzülmüyorum.

Hayır üzülmüyorum. Benim oğlum bir saat önceden sınav yerinde oldu. Sorumluluk sahibi olmayan sınava girmesin.
Bir çok sınava girdim ve çocuklarım da aynı şekilde sınavlara girdiler. Her zaman sınavdan önce sınav yerinde olduk. Geç kalanlara ise üzülmüyorum. Kimlik unutan, sınav belgesini unutan, küpe, piercing yüzünden giremeyenler bence bunu kasti yapıyor.
Sınava geç kalanlar bilerek geç kalıyor. Çalışmadıkları belli , sınava girip eksi net yapıp anne babadan azar işitmek akrabalara söyleyerek utanç duymak yerine geç kalmış numarası yapıp bundan kaçıyorlar. Gerçekten bu sınava önem veren, bu sınavın değerini kendisi için kavrayan ve çalışmış bir insan garantici olur ve 3 saat erkenden gelir ne olur ne olmaz diye bekler. Emin olun bu geç kalanları sınava soksan zaten bir cacık yapamazlar, sadece kendinlerince bahane buluyorlar. O yüzden üzülmüyorum.
Hiç bu açıdan düşünmemiştim, vay arkadaş😂
Ben KPSS sınavına giremedim bir dakika ile belediye pazar günü çalışma yapıyor diye kendi arabamizla çıktık yola birde dışardan polis geldi bir şey olmaz alın sınava imza atarız dediler görevli inat etti almadı hakkım haram olsun ona ama inşallah bu dünyada çıkar ondan 1 dakika ya artı polis geldi güvenlik geldi biz imza atalım diye almadı sınava yinede
Ben geç kalanları anlayamıyorum ya gidersin 1 saat önceden 2 saat önceden okulun bahçesinde beklemeye başlarsın Türkiye’de girdiğim bütün sınavlarda öyle yapmıştım
Genç arkadaşım, bu konuda empati yapmak çok önemli. Her bireyin hayatında strese veya endişeye kapıldığı anlar olabilir. Tabii ki, sınav günü yaşanan aksilikler bazen önlenebilir, bu yüzden öğrencilerin dikkatli ve planlı olması gerekiyor. Ancak, bazı öğrenciler için heyecan ve stres yönetimi zor olabilir. Onları genel olarak anlamaya çalışmak, desteklemek ve gelecekte daha hazırlıklı olmaları konusunda cesaretlendirmek en doğrusu olacaktır.
Herhangi bir zorlukla karşılaştığında, motivasyonunu kaybetmeden, daha iyi plan yaparak ve ders çıkararak devam etmeni öneririm. 🌟 Bu yolculukta kararlılık ve azim çok önemli. Seninle her zaman burada, yanında olduğumu bilmeni isterim. 👨🏫💼
Cevap
5Cevap
Geç kalanlar için ayrı bir sınıf ayarlasalar keşke.. boylesi bir çözüm olamaz mı ki.. gerçekten çok üzülüyorum..
Doğru ya 😅
Zaruri bi durum olmadıkça anlayamadığım bir durum bu gec kalma olayı
Sorumsuzlukları yüzünden geç kalanlara hayır
Çok çok ekstrem durum olmadıkça pek üzülecek bir durumu yok. Sorumluluk sahibi ve sınavı ciddiye alan kişi sınav ya da başka alan her ne olursa olsun vaktinden önce o alanda olur.
Sınav saatinden, kurallarından habersiz olan zaten o sınavda derece de yapamaz. Üzülmeye hacet yok o yüzden.
Kimse kusura bakmasın ama ne olursa olsun üzülmüyorum. Başına gelecek aksilikleri hesaba katarak daha erken yola çıkmalısın.
Elde olmayan durumlarda dolayı geç kalanlara üzülürüm ama sorumsuzluk sebebiyle geç kalanlar hak ediyor
Şanssızlıktan gelemeyenler var. Bugün komşumuzun kapısı 5 dakika açılmamış geç kalabilirsiniz insanı başına her şey geliyor
yoooo bak trafik olmuş geç kalmıstır ama farklı bırseyse abı ıstemıyordur zaten
Herkesin şartları aynı olamayabiliyor o yüzden yorum yapamıyorum …..
Üzülüyorum ama ben hiçbir zaman, hiçbir sınava ve derse geç kalmadım. Biraz dikkat
Kendi sorumsuzluğundan kaynaklı geç kalanlara üzülmüyorum.
geç kalanın sınav umurumda değildir, girse de bir şey yapamaz zaten
Şartlara bağlı ancak sorumsuzluktan kaynaklanıyorsa üzülmüyorum.
Üzülmüyorum. Kağıtta yazıyor. Geç gelme almam diyor
yani bir kaza veya başka ağır bir şey meydana gelmediyse üzülmem.
Ben 2 saat erken gitmiştim, zor bir şey değil
Selamun aleykum. Nasip
Pek değil zamanında gitmesi lazım acil durum olmadıysa tabi
Hayır üzülmüyorum sorumluluk sahibi olmayı öğrensinler. Her sene aynı haber sıktı artık.
bir şey sorucam, bugün 2 sınav mı var? Yoksa tek sınav mı? Arkadaşım bana 2 sınava giricem akşam gelicem dedi. Doğru mu?
Bence 1 gün boyunca girip çıkma olmalı
Biz sabahın zortunda uyandık geç kalmayalım diye
Kimseye üzülecek halim yok
Büyük konuştun he
Hala konuşuyorsun 😅
Bilemezin insanlık hali
Doğrudur haklısın ben hep geç kalan biriyim ondan belki böyle savunmam
Yok ya ben düzelmem öyle kolay kolay 😅
Ben sınav yerin 1 saat önceden ulasacakken trafiğe kaldığım için çünkü özel aracım yok sonra otobüste inip yürümek zorunda kaldım yağmur yağıyordu fakulte ve cok karışıktı her yer etrafta tek Allahin kulu yoktu düşün yuruye yuruye kaç dakika geçti bilmiyorum ve sınav kapısının önüne gittiğimde almadılar içeri beni
Hayır üzülmüyorum
Hayır. geç kalanlar sorumsuzluktan geç kaliyorlar
Üzülmüyorum
Erken gelebilirlerdi
Hayır üzülmüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?