AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
evett
Tyt türkçe kaç sayfa mesela
10-15 arası
Kaç yapmıştın hdhfhfj
hiç sorma sjdsdl istediğim yeri kazanmıstım ama türkce iyi yapsam daha iyi yere giderdim
Neyciydin
sayısal
Ya bi şey sorabilir miyim sayısallara gerçekten çok saygı duyuyorum ve çok merak ediyorum nasıl yapıyosunuz
elimi öpersen söylerim sdjsdljvdh
Skfjdjfjkd
bence matematik doğuştan geliyo yani bazıları gerçekten iyi bazıları berbat ama ilkokulda iyi öğretmen denk gelirse kötü olsan bile geliştirebiliyosun şans meselesi birazz
Ağzın var ya bal yesin balll ilkokulda hocadan nefret ettim 14 yıldır matematiği yapamıyorum gitmediğim kurs özel hoca kalmadı 😂😂
Olmayınca olmuyor ben matematik yapamıyorum arkadaş çalışmayla da alakası yok anlayamıyorum ben matematiği
sdjsdlgsmg teşekkür ederim ben kız kardeşimden biliyorum o da matematiği bir sürü özel ders almasına dershaneye gitmesine rağmen yapamıyor. ben ortaokulda özel ders almıştım 30 kisilik sınıfta tek 100 alan bendim ve çok az çalışıyodum sdksdlj
İşte bu zeka bence ve o bende yok kendimi grizekalı gibi hissetmeye başladım bi aralar sayı falan deyince beynim duruyodu hdkfhdjjdsjdj
of kendine grizkaşı demek icin yer arama beni dinlemiyonn mal öğretmenine suç at azcık ama bence sen yaparsın cocukken dayağı az atmışlar eksik kalmış cjxdmdl
Neyse Allah bi yerden almış bi yerden vermiş o yüzden sıkıntı yok 😂
nereye vermiş acbaa
Sanatçı olarak doğmuşum desemm dhfjdsjdj
Buna resim yapmayı falan katma da şimdi 😄
cok merak ettim virtüöz müsün yoksa şarkıcı mısın nerede sahneye çıkıyon djjdk
Tiyatro yapıyorum artı buna güzel şarkı söyleme ve seslendirmeyi de katarsan her şey var shjdhsjsjsj da zeka yok işte
ben kız olsam bunları yapmak icin mal olmayı tercih ederdim ne diyon sen ahahaja cok iyi
Estağfurulllah ne demekkk skfhdjhfjdks ama keşke güzel şarkı söyleyebilmek yerine matematik yapabilseydim 🤭
manyak mısın olm tövbe de cnxmdn sen şarkı söyle ben matematik ödevlerini yaparım zaten liseden sonra bi halta yaramıyo
Tyt de mat yapamayınca gelen pişmanlık hissii ☹️
türkcem 16 net bnede türkceyi yapamıyom yani bu daha kötü
Ben mat yapmamak için son sene açık liseye geçtim valla😀
Türkçe paragrafta mı kötüsün dil bilgisi mi
paragrafı okuyom işaretliyorum yanlış cıkıyo bazende 5 şık arasında kalıyorum… dil bilgisinde bütün bilgileri öğreniyprum soruyu görünce hangisi yüklem onu bile bulamıyorum kafayı yiyorum kaç defa konuya calıstım anlamıyom abi deliriyom bak yine sinir oldum
Ooo bak sana yemin ediyorum dil bilgisinde çok iyiyim en iyi olduğum konuda cümlenin ögeleri valla😂
Tek kötü olduğum konu yapım eki çekim eki falan filan
iyi valla çok güzel türkçeyi bilmek cok iyi ben ortaokuldan beri sevmiyom hocam kötüydü bana bağırıyodu kızıyodu ödev yapmadıgım için sinir oluyodum
Oha rastlantıya bak ya ikimiz de tam tersi benim de temel ortaokuldan iyi
demek ki neymiş grizkalı değilmişiz bizde problem yokmuşş
Cidden öyle her şey hocayı sevmekle alakalı çünkü bu matematik öğreten hoca türkçe öğretirken benim kötüydü türkçem ortaokulda düzeldi
benim rahmetli bi ilkokul hocam vardı öldü diye bi şey demiyom ama sınıftaki herkese karnede 5 verirdi bana bütün dersleri 4 verirdi en kötğ karne benimdi adamın bana garezi vardı valla ben ne çektim ne çektim
Allaaahım şaka mıı bu kadar benzerlik olamaz adam bana takıktı bütün sınıfa seninki gibi 5 verirdi yani çok iyi veriyosa bana iyi veriyodu sözlülerimi 85 falan bütün sınıfa 100 he
gerçekten ackxlx madem öyle tanışalım bari
YANLIS bi şey mi dedim en azından hayır deseydin...