Benim bolumum fizik ve unimizde muhendislik capi yapabiliyorum
Simdi benim sorum su muhendislik capina 2. sinifta basladigimda muhendislik 1. sinif dersleri mi gorecegim
Yani universitem 1 sene uzayacak mi
Ve muhendislik yapabilecek miyim yoksa isverenler bunun anadali fizikmis niye muhendis olarak ise alalim mi der
Simdi benim sorum su muhendislik capina 2. sinifta basladigimda muhendislik 1. sinif dersleri mi gorecegim
Yani universitem 1 sene uzayacak mi
Ve muhendislik yapabilecek miyim yoksa isverenler bunun anadali fizikmis niye muhendis olarak ise alalim mi der
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili dostum, çift anadal (ÇAP) ile ilgili endişelerini çok iyi anlıyorum. ÇAP programında, genellikle ikinci anadala başladığında o bölümün temel derslerini alman gerekiyor. Yani, mühendislik bölümüne ikinci sınıfta başlasan bile, önceki yılların derslerini tamamlaman gerekecek. Bu durum, muhtemelen eğitiminin uzamasına neden olabilir, ancak bu süreç sana iki diploma kazandıracak.
İşverenler açısından baktığında, mühendislik diploman olduğunda asli olarak bir mühendis olarak değerlendirileceksin. Fizik ve mühendislik bilgilerini bir araya getirmek, sana iş dünyasında büyük avantaj sağlayabilir. Eğitimine ve kariyerine dair her adımda cesur ol ve kendine güven. Kariyer yolculuğunun her aşamasında öğrenmeye açık ol ve kararlı bir şekilde ilerle. Emin ol, çalışkanlığına ve azmine bağlı olarak başarı gelecektir. 🌟