Bu sene geçen sene kaldığım özel bir yurtta kalacağım. Yurtta istediğimiz boş yer varsa söyleyip kalabiliyoruz. Geçeceğim odalar 4 kişilik. Geçen sene kaldığım oda arkadaşlarım temiz iyi insanlardı ama ciddi problemler vardı. Ben yeni gelmiştim onlar üst sınıf oldukları için kendi aralarında felaket gruplaşmışlardı. Son ses film dizi açarlardı önlerine abur cubur dizer beni asla umursamazlardı. Tabi zamanla konuştum uyardım ama hala aynı şeyi devam ettirdiler, buldukları tek çözüm belli bir saatten sonra kapatmaktı. Bana da en fazla bir iki kere teklif ettiler bazen ben böyle onlara bakınca zaten senin seveceğin film değil derlerdi (hangi film severiz sevmeyiz bahsi geçmişti aramızda) Onun dışında ben mesela ders çalışmaya çalışma odaları vardı bir yerde ordan dönerdim odaya bi gelirdim yurtta başka odada olan kızlar gelmiş odada okey oynuyorlar ya da sohbet muhabbet dönüyor. Bu da birkaç defa oldu. Başka mesela film izlerken önlerine yığdıkları abur cuburları asla ama asla ikram etmezlerdi sonra ben aldığım her şeyi insanlık adına ikram etmeye başlayınca bunlar da arada ikram etmeyi akıl ederdi. Yanlış anlaşılmasın gözüm olduğundan değil ama insanlıktır yani. Benim böyle kıyafetlerim eşyalarım vs biraz fazlaydı ama kendi dolabıma kendi bazama koyduğum şeylerdi. Dolabımı açıp bir şey alınca ne kadar çok eşyan var diye aşağılar gibi dalga geçerlerdi. He bir de mesela yurdun yemek saati gelirdi ben de inerdim direk açız yani fldldld. Bunlar gelmezdi benle sormama rağmen. Ben yerdim yukarı çıkardım bunlar bi anda hop odaya girer girmez zaten ayaklanmış olup inerlerdi yemeğe. Ben tabi bi ara odadaki bi kıza dedim böyle böyle geldiğimden beri beni dışlıyorsunuz diye. Anlatınca birkaç defa iyi davrandılar sonra yine benzer şeyler devam etti. Bunlar önceki oda arkadaşlarından çok çekmiş heralde anlamadım şey diyolardı bana odada film izlemek bizim en büyük hayalimiz yok bilmem ne. Banane ya aaa. Bir ara da ben dışardayım, bunlar beni arıyor tenceren var mıı biz makarna yapcaz da kullanabilir miyiz? Ben de ne diyim yani kullanabilirsiniz alın dedim. Benim tenceremde pişeni yemişler bi güzel odaya gelince ayy keşke sen de yeseydin. Ben dışardayım pardon da sordun mu yer misin sen de ister misin diye? Neyse sorunlar böyle anlat anlat bitmez. Bu sene ben boş kalan bir odayı istemeyi düşündüm, yanıma da yeni gelen işte 1. sınıf ya da yurda ilk defa geleceklerden istedim ama henüz tanımıyorum kendilerini. Eski odam güzeldi ama böyle bu tarz meseleler benim kafamı çok kurcalar çok takarım moralim bozulur, defalarca da ağlamıştım. Ama şimdi bi garip oldu yeni bir odaya geçip risk almak. Siz ne düşünürsünüz sizce ne yapmalıyım? Yeni odaya geçmek yeni insanlarla yeni başlangıçlar yapmak mı yoksa eski odada kalıp elalemin tribini çekmek mi? Siz ne dersiniz?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Bende bu yıl yurtta kalıcam inşallah bu tür insanlarla karşılaşmam yeni odaya geç bence bana tavsiyen var mı üniversite hayatı için
Ben de yeni gidicem sen hangi üniyi kazandin
@Kanna9 Erzurum teknik sen
Giresun üni
@Kanna9 hangi bölüm mat ben
Asla kimseye ilk seferde inanma kimseye kendini ezdirip aşırı iyi niyetli ya da saf olma. Kendini savunmayınca daha sonra tepene biniyorlar. Derslerini de bence düzenli götür ama okulda öğretilenin 92938 katını sa üstüne ekle çabanla iyi bir akademik kariyer için. Yaa çok heyecanlı ben de ilk gittiğimde böyleydi. Umarım senin için çok çok iyi olur her şey. Kendine iyi bakk 😍
Yaaa çok teşekkür ederim 🫶 sende kendine iyi bak ❤️🔥
Sosyoloji yasadigim şehir (samsun) çıkmadığı için çok mutsuzum ya
Yeni odaya geç aşko, kıyamam sana o insanlarla hiçbir şeyini paylasmicaktin aslında.
Ayy evet ya bir de gidip olmayacak şeylerimi anlattım farkında olamadan. Çok saf düşündüm. Ben böyle bazen özenerek giyinip giderdim okula, bana işte kime süsleniyorsun gibi aptalca şeyler derlerdi bir kere dediler yani. Ne gariplermiş cidden buraya yazılanlardan daha da farkına vardım
İçten içe kiskanmis bile olabilirler seni bence
Yeni odaya geç. İyi dayanmışsin. Ben hiç gürültü cekemezdim. Özel yurtta TV olmayanlar da var. Onlara da bakın istersen hem kafan daha rahat olabilir
He yok televizyon değildi bilgisayarlarını açarlardı
Nasıl çektin onları ya okurken sinir krizi geçirdim, tabi ki yeni bi başlangıç yap yeni insanlar tanı, böyle geçmez hayat
Haklısınız öyle yapacağım ben de çok sağolun
Benim liseden yurt tecrübem var ama ilk defa kyk yurdunda kalicam, ve tabi biraz da uni heyecani umarım iyi oda arkadaşları denk gelir ikimize de🙏
Yaa umarım senin için çok iyi olur
Bence yeni oda
Sağolun öyle yapacağım o zaman ben de