Kızlar, Yurt konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Bu sene geçen sene kaldığım özel bir yurtta kalacağım. Yurtta istediğimiz boş yer varsa söyleyip kalabiliyoruz. Geçeceğim odalar 4 kişilik. Geçen sene kaldığım oda arkadaşlarım temiz iyi insanlardı ama ciddi problemler vardı. Ben yeni gelmiştim onlar üst sınıf oldukları için kendi aralarında felaket gruplaşmışlardı. Son ses film dizi açarlardı önlerine abur cubur dizer beni asla umursamazlardı. Tabi zamanla konuştum uyardım ama hala aynı şeyi devam ettirdiler, buldukları tek çözüm belli bir saatten sonra kapatmaktı. Bana da en fazla bir iki kere teklif ettiler bazen ben böyle onlara bakınca zaten senin seveceğin film değil derlerdi (hangi film severiz sevmeyiz bahsi geçmişti aramızda) Onun dışında ben mesela ders çalışmaya çalışma odaları vardı bir yerde ordan dönerdim odaya bi gelirdim yurtta başka odada olan kızlar gelmiş odada okey oynuyorlar ya da sohbet muhabbet dönüyor. Bu da birkaç defa oldu. Başka mesela film izlerken önlerine yığdıkları abur cuburları asla ama asla ikram etmezlerdi sonra ben aldığım her şeyi insanlık adına ikram etmeye başlayınca bunlar da arada ikram etmeyi akıl ederdi. Yanlış anlaşılmasın gözüm olduğundan değil ama insanlıktır yani. Benim böyle kıyafetlerim eşyalarım vs biraz fazlaydı ama kendi dolabıma kendi bazama koyduğum şeylerdi. Dolabımı açıp bir şey alınca ne kadar çok eşyan var diye aşağılar gibi dalga geçerlerdi. He bir de mesela yurdun yemek saati gelirdi ben de inerdim direk açız yani fldldld. Bunlar gelmezdi benle sormama rağmen. Ben yerdim yukarı çıkardım bunlar bi anda hop odaya girer girmez zaten ayaklanmış olup inerlerdi yemeğe. Ben tabi bi ara odadaki bi kıza dedim böyle böyle geldiğimden beri beni dışlıyorsunuz diye. Anlatınca birkaç defa iyi davrandılar sonra yine benzer şeyler devam etti. Bunlar önceki oda arkadaşlarından çok çekmiş heralde anlamadım şey diyolardı bana odada film izlemek bizim en büyük hayalimiz yok bilmem ne. Banane ya aaa. Bir ara da ben dışardayım, bunlar beni arıyor tenceren var mıı biz makarna yapcaz da kullanabilir miyiz? Ben de ne diyim yani kullanabilirsiniz alın dedim. Benim tenceremde pişeni yemişler bi güzel odaya gelince ayy keşke sen de yeseydin. Ben dışardayım pardon da sordun mu yer misin sen de ister misin diye? Neyse sorunlar böyle anlat anlat bitmez. Bu sene ben boş kalan bir odayı istemeyi düşündüm, yanıma da yeni gelen işte 1. sınıf ya da yurda ilk defa geleceklerden istedim ama henüz tanımıyorum kendilerini. Eski odam güzeldi ama böyle bu tarz meseleler benim kafamı çok kurcalar çok takarım moralim bozulur, defalarca da ağlamıştım. Ama şimdi bi garip oldu yeni bir odaya geçip risk almak. Siz ne düşünürsünüz sizce ne yapmalıyım? Yeni odaya geçmek yeni insanlarla yeni başlangıçlar yapmak mı yoksa eski odada kalıp elalemin tribini çekmek mi? Siz ne dersiniz?

Kızlar, Yurt konusunda yardımcı olabilir misiniz?