YKS2026 OBP'nin ALLAH BELASINI VERSİN, OBP yi getiren kişinin aklına tüküreyim, nasıl olu rda yks ye etki eder? Russian43 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor OBP¿ OBP YI GETIRENI * (YKS ICIN) OBP NIN YKS YE ETKI ETMESINE ONAY VEREN KISIYI SİKEYİM Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç OBP'nin ALLAH BELASINI VERSİN, OBP yi getiren kişinin aklına tüküreyim, nasıl olu rda yks ye etki eder? Cevapla Getir Soruları YKS Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl 4 sene yat sonra obp niye var diye söylen 🤣 2 1 Yorumla Russian43 +1 yıl Reis haksızsın diyemem😀 Yorumla
mitskii Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl çokk haklısın obp kadar saçma adaletsiz bi şey olamaz 1 0 Yorumla
askciegi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Obpnin sana nasi bi zarari olabilir aqqq ortalama yukseltir genelde 0 2 Yorumla mitskii +1 yıl özel okulda okuyup puanları şişirilen insanlar varken nasıl zararı olmasın Yorumla askciegi +1 yıl Onlara yapabilicek bir sey yok tek adaletsiz sey bu degil ulkedeki Yorumla
semaq Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Obp 73 benim iyi sıralama yapsam bile obp yüzünden 2 katı geriye cekiyo 1 0 Yorumla
cemo17 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl OBP sıralamayı etkiliyor böyle yapacak bir şey yok 1 0 Yorumla
theastro Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Obp kesinlikle olöası gerekiyor? 0 7 Yorumla Russian43 +1 yıl Ortaokul 1'e başladığımda 9 yaşındaydım. 9 yaşındayken girdiğim sınavlar yks ye etki ediyor. Bence çok mantıklı değil Yorumla theastro +1 yıl Obp sadece lise 1,2,3,4 olarak hesaplanır. Yorumla Russian43 +1 yıl 👍🏻 Yorumla Russian43 +1 yıl Doğru dedin, kusura bakma karıştırdım Yorumla theastro +1 yıl Önemli değil Yorumla Russian43 +1 yıl Neyse ben gönderiyi siliyorum çünkü yanlış düşünceyle yorum yaptım Yorumla Russian43 +1 yıl Yanlış düşünceyle gönderi attım* Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
4 sene yat sonra obp niye var diye söylen 🤣
Reis haksızsın diyemem😀
çokk haklısın obp kadar saçma adaletsiz bi şey olamaz
Obpnin sana nasi bi zarari olabilir aqqq ortalama yukseltir genelde
özel okulda okuyup puanları şişirilen insanlar varken nasıl zararı olmasın
Onlara yapabilicek bir sey yok tek adaletsiz sey bu degil ulkedeki
Obp 73 benim iyi sıralama yapsam bile obp yüzünden 2 katı geriye cekiyo
OBP sıralamayı etkiliyor böyle yapacak bir şey yok
Obp kesinlikle olöası gerekiyor?
Ortaokul 1'e başladığımda 9 yaşındaydım. 9 yaşındayken girdiğim sınavlar yks ye etki ediyor. Bence çok mantıklı değil
Obp sadece lise 1,2,3,4 olarak hesaplanır.
👍🏻
Doğru dedin, kusura bakma karıştırdım
Önemli değil
Neyse ben gönderiyi siliyorum çünkü yanlış düşünceyle yorum yaptım
Yanlış düşünceyle gönderi attım*
Hep vardı
Alem adamsın