Isparta'da gece hayatı bulamazsın. Ama Antalya'ya 2 saat ayrıca İzmir'e doğrudan tren var. Bu iki büyük şehire ulaşım nispeten kolay ve diğer şehirlere göre ekonomik.
İsubünün bölümleri çok dağınık halde. Bazıları köyde bazıları sdü kampüsünün içinde. Rektörlük yani merkezi hepsinden farklı bir yerde. Eğer sdü kampüsünün içinde ki bölümde okuyacaksan KYK kız yurdu çok yakın. Köylerde KYK yurdunun olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen başka yurtlarda kalırsın. Hatta bir tane bölümü sdü eğitim fakültesi ile aynı binada. Sen hangi bölümdesin ona göre yorum yapayım.
Gece hayatı ısparta da kötü durumda sayılır. Kafeler caddesi diye bir yer var. 3-5 tane bar, cafe tarzı mekanlar var yan yana. Sadece oradan ibaret. Ama dersen ki sevgili yapıcam sadece onunla takılacam. O zaman bence şehir tatlı ve sana çok karışan olmaz. Şehirde ara ara liseli kekolar dolaşıyor onlarda kendi halinde. Davraz kayak merkezi var kayma ile ilgileniyorsan. Eğirdir gölü var. Ama çok beklentin olmasın.
Büyük bir şehirden gelmiyorum geldiğim yer karaman çok büyük beklentiye sahip değilim, bulunduğum şehirden daha iyidir diye düşünüyorum kalabalık bir üniversite mi peki ve Isparta'nın insanı nasıl? Yemekleri nasıl
Doğu yerleşkesi sdü kampüsü işte. Sdünün merkezi sayılır. Konserler filan orada oluyor. Bölüm dediğimiz şey mesela fen bilgisi öğretmenliği bir bölümdür. Sen hangi bölümü yazdın.
Kesin diyemem daha tercih sonuçları henüz açıklanmadı ama 6-7 tercih Ispartaya yer verdim yüksek ihtimal gelebilir diye düşünüyorum. Antalyalı biri için evet gece hayatı düşük biraz ama yeter bana bizde hiç yok 🥲
Değilim ama gittim gece kalmadın ama çok duydum mekanların iyi olduğunu falan , ispartada kaldım bir kaç ay ve gerçekten berbat merak edilecek hiç bir tarafı yok
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sdü de okudum bence ortam yok ama edirne de de oldugunu sanmiyorum
Edirne daha iyi olur ya, ara da bulgaristana da akıverirsiniz ordan ortamlara
Isparta'da gece hayatı bulamazsın. Ama Antalya'ya 2 saat ayrıca İzmir'e doğrudan tren var. Bu iki büyük şehire ulaşım nispeten kolay ve diğer şehirlere göre ekonomik.
Sdü de okuyorum istersen detaylı anlatabilirim.
Evett çok iyi olur bilgi vermen ortam nasıl isubü Isparta meslek yüksekokulu ile sdü yakın mı yurtlar nasıl üniversiteye yakın mi?
İsubünün bölümleri çok dağınık halde. Bazıları köyde bazıları sdü kampüsünün içinde. Rektörlük yani merkezi hepsinden farklı bir yerde. Eğer sdü kampüsünün içinde ki bölümde okuyacaksan KYK kız yurdu çok yakın. Köylerde KYK yurdunun olduğunu sanmıyorum. Muhtemelen başka yurtlarda kalırsın. Hatta bir tane bölümü sdü eğitim fakültesi ile aynı binada. Sen hangi bölümdesin ona göre yorum yapayım.
İsubü Isparta meslek yüksekokulu diyor yazdığım tercihte tam olarak nerde olduğunu bilmiyorum 🥲
Doğu yerleşkesi diyor ama Google haritalarda
Gece hayatı ısparta da kötü durumda sayılır. Kafeler caddesi diye bir yer var. 3-5 tane bar, cafe tarzı mekanlar var yan yana. Sadece oradan ibaret. Ama dersen ki sevgili yapıcam sadece onunla takılacam. O zaman bence şehir tatlı ve sana çok karışan olmaz. Şehirde ara ara liseli kekolar dolaşıyor onlarda kendi halinde. Davraz kayak merkezi var kayma ile ilgileniyorsan. Eğirdir gölü var. Ama çok beklentin olmasın.
Büyük bir şehirden gelmiyorum geldiğim yer karaman çok büyük beklentiye sahip değilim, bulunduğum şehirden daha iyidir diye düşünüyorum kalabalık bir üniversite mi peki ve Isparta'nın insanı nasıl? Yemekleri nasıl
*Yemekhane demek istedim 🥹
Doğu yerleşkesi sdü kampüsü işte. Sdünün merkezi sayılır. Konserler filan orada oluyor. Bölüm dediğimiz şey mesela fen bilgisi öğretmenliği bir bölümdür. Sen hangi bölümü yazdın.
Halkla ilişkiler yazdım ve lojistik yazdım , üniversite olarak da sdü ve isubü ye yer verdim hangisi tutarsa diyerekten aynı yerdeymis zaten
Kahramanı biliyorum bende Antalyalıyım. Kahramandan her türlü daha iyidir ısparta. Kesin olarak geliyor musun?
Kesin diyemem daha tercih sonuçları henüz açıklanmadı ama 6-7 tercih Ispartaya yer verdim yüksek ihtimal gelebilir diye düşünüyorum. Antalyalı biri için evet gece hayatı düşük biraz ama yeter bana bizde hiç yok 🥲
Bu muhabbet çok uzayacak gibi yanlış anlamazsan Instagram'dan konuşalım. Yorumlarda konuşmak biraz saçma oluyor.
Kullanıcı ismin buradaki ismin mi?
_metin_tunc__
Buldun mu?
Yazdım ama mesaj isteklerine izin vermen lazım sanırım?
Davet gönderildi diyor
Sanırım yanlış kişiye attın.
Hayır doğru kişi profildeki sensin ve sdü yazıyor istek attım şimdi
Rabisycll
Seç mezunuyum ama trakyayı bilmem
Seç neresi?
Bir tanesini bilmediğim 2 yeri kıyaslayamam.
Ispartaya git kafan rahat
Gelemiyorum işte bende ispartayi istiyordum
Trakya güzel diyorlar Ispartayı bilmiyorum
Gece hayatı eğlence bakımından nasıl acaba
Güzelmiş arkadaşım orada
Ortamı var yanii
Evet
Trakya eğlenceli
Emin misinn muhtemelen orası gelecek ben ispartayi istiyordum normalde ama eğlence bakımından gece hayatı flan Edirne nasıl?
İspartada gerçekten hiç bişey yok gül dışında, mekanlar vs Edirne tarafları çok iyi
Edirne'de mekanlar iyi mi yanii
Gece hayatı bakımından evet ispartaya göre çok çok iyi
Edirneli misin
Değilim ama gittim gece kalmadın ama çok duydum mekanların iyi olduğunu falan , ispartada kaldım bir kaç ay ve gerçekten berbat merak edilecek hiç bir tarafı yok
Öyle mi diyorsun şu an içimi rahatlattın inşallah ortamı iyi olur teşekkür ederim 💞
Rica ederim:))
Isparta'da ne kadar kaldın üniversiteler kapanmadan önce mi?
Üniversite ortamlarını bilmiyorum 1 ay kaldım sadece
Bilmiyorum ben
Kanka niye cevap attın o zaman jxbwixb
Xper sevdam sağ olsun djkdkf