Bu sene Sıralamam 620k say ama hiç çalışmadım seneye eğer mezuna bırakırsam gerçekten çalışacağım sözde değil ciddi ciddi söylüyorum bunu fakat seneye rakipler çok güçlü görünüyor özel okulda gelen bölümlere şimdi girmek mi eşit ağırlıktan hazırlanmak mı yoksa tekrar sayısaldan hazırlanmak mı karar veremedim açıkçası hayalim hukuk fakat avukatlığın çevren olmadığı sürece pek iş yapamayacağı söyleniyor diğer bölümleri de istemiyorum sayısalda mühendislik güzel fakat dediğim gibi sizce bu sene yapabilir miyim?
Mezuna bırak sayısaldan hazırlan
Mezuna bırak eşit ağırlıktan dene
Tercih yap özel okula git
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence kendine güvenin tam değilse asla mezuna bırakma. Mezuna bırakanların büyük çoğunluğu " Mezun senemde çok daha fazla çalışacağım, hayvan gibi çalışacağım, 50 net yapacağım " gibisinden şeyler söyleyerek mezuna bırakıyor; ama sonrasında hiç de öyle olmuyor. İlk aylar gerçekten dediği gibi yapıp çok çalışıyor, sonrasında yavaş yavaş motivasyonu düşüyor; baharın gelmesiyle birlikte de iyice gevşeyip salıyor ve sonrasında ise mezuna bıraktığı için pişman oluyor.
Ama bunun tam tersi olan, yani gerçekten iyi çalışıp çok daha iyi sonuçlar alanlar da oluyor. Yani burada iş sende bitiyor, eğer kendine gerçekten güveniyorsan mezuna bırakabilirsin, ama daha fazla çalışacağına dair inancın tam değilse, içinde ufacık da olsa bir şüphe varsa asla bırakma.
Ben risk almayacağım tercih yapacağım. Her geçen yıl daha da berbatlaşıyor sistem
Mezuna bırak sayısaldan hazırlan
2024 tayfa şimdiden 80’li netler yapıyorlar sıralamam ya daha geriye düşerse sayısalda
Çok. çalışacaksın kanka