İyi bir sıralama yaptım ve hukuk okuyup savcı olmak istiyorum. Çevremdekiler yapamayacağımı düşünüyor, neden böyleler?

Ben 24 yaşındayım, 7. Sınıfın 2. Döneminde okulu bırakmıştım. Ortaokulu açıktan bitirdim Yaklaşık 2 yıl önce de sadece çıkmış sorulara bakarak açık liseden mezun oldum. 3 yıldır da herkesten uzağım arkadaşlarımla vs. Görüşmüyorum. 2 yıl önce üniversite sınavına hazırlanmaya başladım. Derslere dair hiçbir şey bilmiyordum başladığımda bu yıl yksde eşit ağırlık 2.520, sayısalda 4.231 sıralama yaptım. Hukuk okuyup savcı olmak istiyorum. Ben biraz hassasım hatta ezik bile denebilir. Bana haksızlık yapıldığı zaman kendimi ifade edemeyince oturup ağlıyorum. Fazlasıyla da utangacım konuşurken insanlarla göz teması falan kuramıyorum 3 yıldır da doğru düzgün evden çıkmadığım için iletişim konusunda sıkıntılı oldum biraz iletişim kuramıyorum. Arkadaşlarım ve ailem senden savcı olmaz sen başka şehirde bi hafta dayanamazsın konuşamıyorsun bile diyorlar. Sadece annem bana güveniyor. Ben kime mutlu mutlu şu kadar sıralama yaptım şu puanı aldım desem böyle bi tepkiyle karşılaşıyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Hepinize çok teşekkür ederim. Özellikle de size kızlar, siz çok güzel varlıklarsınız gerçekten. Her biriniz beni duygulandırdınız: ) Tanımadığım insanların bile böyle desteklemesi çok değerli. Tekrar çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız 🤍
İyi bir sıralama yaptım ve hukuk okuyup savcı olmak istiyorum. Çevremdekiler yapamayacağımı düşünüyor, neden böyleler?