YKS2026 Balıkesir üniversitesi makine mühendisliği mi yoksa uluslararası ticaret ve lojistik mi? Ve neden? Dudjddkdndmsdmddkdkd Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Makine mühendisliği Uluslararası ticaret ve lojistik Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Balıkesir üniversitesi makine mühendisliği mi yoksa uluslararası ticaret ve lojistik mi? Ve neden? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Belirttiğin mühendislik dalında cok mezun var, ama lojistik dalı acıkcası itibarlı ve ülke ülke gezip dövizle maaşta alabileceğin güçlü bir meslek. 1 0 Yorumla
ahmetcnkaplanx Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 90% +1 yıl Moleküler biyoloji ve genetik 0 3 Yorumla Dudjddkdndmsdmddkdkd +1 yıl Onun ataması yok ya bildiğim kadarıyla Yorumla ahmetcnkaplanx +1 yıl Yedim atamayı özel sektör var Yorumla Dudjddkdndmsdmddkdkd +1 yıl Hmm iyiymiş Yorumla
Patterson Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Biri sayisal biri ea bölüm nasil oluyo bu 0 1 Yorumla Dudjddkdndmsdmddkdkd +1 yıl İkisinden de çözmüştüm 😅😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Belirttiğin mühendislik dalında cok mezun var, ama lojistik dalı acıkcası itibarlı ve ülke ülke gezip dövizle maaşta alabileceğin güçlü bir meslek.
Moleküler biyoloji ve genetik
Onun ataması yok ya bildiğim kadarıyla
Yedim atamayı özel sektör var
Hmm iyiymiş
bence ticaret
Biri sayisal biri ea bölüm nasil oluyo bu
İkisinden de çözmüştüm 😅😅
makine tabiki
Sıralama kaç?