Aşağıda yazdığım şehirler tutuyor. Üniversite okunabilecek en iyi şehirler hangisi? Bu şehirlerden İstanbul'a yakın veya YHT ile ulaşımı olursa iyi olur.
Antalya, Balıkesir, Bolu, Burdur, Çanakkale, Düzce, Edirne, Konya, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ.
Aşağıda yazdığım şehirler tutuyor. Üniversite okunabilecek en iyi şehirler hangisi? Bu şehirlerden İstanbul'a yakın veya YHT ile ulaşımı olursa iyi olur.
Antalya, Balıkesir, Bolu, Burdur, Çanakkale, Düzce, Edirne, Konya, Kocaeli, Sakarya, Tekirdağ.
Bu şehirlerden en iyisi Antalya alttaki 5 i çöpe at üsttekilerden de burduru ele diğerleri fena değil Antalya>Balıkesir>Çanakkale>Bolu>Edirne>Düzce diğerleri boş
Antalya'yı yazıp yazmamak konusunda kararsızım. Çünkü hem tam olarak istediğim bir bölüm gelmiyor hem de İstanbul'a uzak. Sakarya nasıldır?
Orayı bilmiyorum imkanın varsa önceden git birkaç tane şehir belirleyip ona göre karar ver
Teşekkür ederim. Keşke Eskişehir tutsa, hem YHT var hem de iyi olduğunu duymuştum.
Burdur’u Düzceyi Tekirdağı ele bence. İstek atayım kabul edip bana yaz. Yardımcı olabilirim istersen. Psikoloji bölümü son sınıf öğrencisiyim yardım edebilirim.
Etki altında kalmadan tercih yapmanı isterim fakat küçük şehirlerdeki üniversiteler hem yeni oluyor hem de küçük şehirde üniversite okumak pek iyi bir durum değil. O yüzden Burdur Düzce ve Tekirdağı ele dedim. İstanbul’a yakınlık olarak bakıyorsan o senin bileceğin bir durum. Üniversite kalitesi ve imkanları önemli diye düşünüyorum. Yaz okulu imkanlarına bak , üstten ders alma durumlarına bak, çift anadal var mı bak derim. Bu tarz hakların olunca üniversiteyi erken bile bitirebiliyorsun. Sosyalleşebileceğin şehri güzel olan bence mutlaka denizi olan büyük şehirler daha iyi diye düşünüyorum
Üniversite imkanları yakın olmasından daha önemli. 2 yıllık okuyup DGS deneyeceğim. Gerçi bunda bile emin değilim, ne yapacağımı bilmiyorum.
O yüzden tercihlerini güzel bir şekilde etki atında kalmadan yap derim. Güzel bir şekilde araştır. Kaliteli olan üniversiteleri , imkanları olanları yaz bence. Hangi bölüm istiyorsun? Ayrıca kendine inan motivasyonun yüksek olsun. Sevmediğin istemediğin hiçbir şeyi yapma.
Ne istediğini sor kendine, ben ne yapmak istiyorum? Ne yaparsam mutlu olurum? Sonra hangi üniversitede okumak benim için güzel olur? Geleceğim için nasıl adım atmalıyım diye düşün ve sağlam kararlar ver derim
Bilgisayar programcılığı veya elektrik okuyup DGS ile 4 yıllığa tamamlamayı düşünüyorum.
Arkadaş çok güzel bir soru sormuş gerçekten şu ana kadar karşılaştığım en faydalı bir soru diyebilirm.
Öncelikle şunu bilelim senin istediğin bölüm ve ortam nasıl olmalı bu önemli.
Diğer bir konu da neredeyse çoğu okulda aynı bölüm var seçenek sunacaksin melese ;
Eskişehir mükemmel bir yer
Sakarya kiralar yüksek ama gidince bir daha kopamazsin
Kocaeli güzel bir yer
Bolu sürekli yesil ve serin
Bu böyle devam eder bu yazdiklarimin hepsinde yaşadım ve okula kadar da girdim eger gerçekten bir d
Fikir oluşsun istersen mutlaka yaz.
Cevap
1Cevap
Samsun listenin başına yaz
Samsun tutmuyor.
antalya güzel.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi tarafındaki kiralar nasıl? Bir yıl yurtta kaldıktan sonra ev tutmayı düşünüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar