YKS2026 Sizce Antalya Akdeniz Üniversitesi için hangisi daha iyi bir bölüm? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor İşletme Turizm İşletmeciliği Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce Antalya Akdeniz Üniversitesi için hangisi daha iyi bir bölüm? Cevapla Üniversite Soruları Bölüm Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KaldırınOnuOradan Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl turizm, dilini de geliştirirsen güzel para kazanırsın 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Turizm işletmeciliği oku gel Antalyada rusça arapça öğren okurken bile iyi para kazanırsın 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben akdenizde okudum iyi bi bölümdeydim. Turizm fakültesinin iyi olduğunu duymuştum kendini de geliştirirsin. Kesinlikle turizm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
turizm, dilini de geliştirirsen güzel para kazanırsın
Turizm işletmeciliği oku gel Antalyada rusça arapça öğren okurken bile iyi para kazanırsın
Ben akdenizde okudum iyi bi bölümdeydim. Turizm fakültesinin iyi olduğunu duymuştum kendini de geliştirirsin. Kesinlikle turizm