Eğitim & Kariyer Üniversite için Antalya mı yoksa İstanbul mu daha iyi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ciao aşkolarÜniversite hayatı için hangi şehir daha uygun?#androm #universite #istanbul #antalya Üniversite için Antalya mı yoksa İstanbul mu daha iyi? Cevapla Üniversite Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Enser_ Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 78% +1 yıl İstanbul tartışmasız bu arada hangi şehirdesin 0 0 Yorumla
Theseussz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 84% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Antalya da okudum ne anlamda soruyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eğlence özgürlük rahatlık Yorumla Theseussz +1 yıl Hepsi var en azından trafik yok Yorumla
fatoşşistt Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Zenginsem İstanbul, fakirsen antalyaya ya da İzmir 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 4,5b cevap paylaştı. Antalya 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı. İstanbul 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İstanbul tartışmasız
bu arada hangi şehirdesin
Antalya da okudum ne anlamda soruyorsun
Eğlence özgürlük rahatlık
Hepsi var en azından trafik yok
Zenginsem İstanbul, fakirsen antalyaya ya da İzmir
Antalya
Tabiki de İstanbul
Antalyaa