Güncellemeler
+1 yıl
Cevaplarsanız sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
Shshsh
Merhaba 2 yıllık bir bölüm için dışarıda okumaya gerek var mı sizce ve hepsi ilçelerde msyo oldukları için onun yerine uzaktan eğitim daha mantıklı değil mi veya açıktan?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Örgün okumak
Ben de örgün okumak istiyorum ama msyolar ilçelere verdiği için hiç gidesim gelmiyor
tüm açıklar, uzaktan eğitimler, ikinci lise, örgünlerin çapı filan derken 4 yılda 7 meslekle mezun olursun
7 meslekle işsiz olur muyum dhdh
asla olamazsın anlatmak istediğim şu
4 yılda sadece bir bölüme bazen o bölümü ailelerinin istediği, ama öğrencinin istemediği bölümü
okumak zorunda kalıyor gençler ve 1 bölümden mezun oluyor.
oysa aynı belki 5 yılda 7 meslek sahibi olmak varken neden 1 tane yetinsin ki
ha kolay mı asla değil ful inek olmak zorunda öğrenci
işin sonunda
ister bir mesleği yapar istee hepsine temsilci atar hepsini yapar
Anladımm teşekkürler
daha detay istersen beklerim
Tıbbi sekreterlik okuyacağım sizce önü kapanır mı
yani tıp geniş bir alan özeli devleti
kişinin kendi bürosunu açmaları gibi tıbba yönelik her işi yapanın yanında yardımcı eleman lazım olacaktır
Teşekkürler cevap verdiğiniz için
rica ederim her zaman bekleriz çay çorba ne olursa başımızın üstünde yerin var
Açıköğretimin amacı çalışanlarında eğitim alabilmesini sağlamak olduğundan dolayı koşullarına göre değerlendir.
Nasıl yani
Paraya ihtiyacın yoktur örgün okursun, paraya ihtiyacın vardır işe girersin zamanın büyük kısmı işe gider o nedenle örgün eğitime gitmen zor olur o yüzden açıköğretim ile yılda 3-6 sınavla diploma sahibi olabilirsin.
Anladım teşekkürler
Örgün okumak daha iyi. Zaten kurumlar da daha çok örgün bir üniversiteden mezun olmuş personele karşı daha olumlu oluyorlar.
Ama 2 yıllıklar hep ilçelerde ulaşımı çok sıkıntılı
Hmmm o zaman uzaktanı seç
Çalışma hayatına görmeyecek sen okul okurken tabikide örgün olarak okumak çok daha iyi üniv hayatını yaşarsın.
Her türlü örgün derim. Kişisel gelişim ve sosyal açıdan önemli yeri var.
Ben de örgün okumak istiyorum ama msyolar ilçelere verdiği için hiç gidesim gelmiyor
Eğer engel teşkil eden bir durum yoksa iş aile vs gibi tabi ki örgün eğitim daha iyidir ama çalışması gereken biri için açık öğretim çok daha makul..
Açıköğretim de sıfır bilgi ile dolaşırsın memleketin her karışı myo dolu git üniversite hayatı yaşa. Hayatı orada öğreniyorsun kolaya kaçmayın
Ben de istiyorum msyo ama hep ilçelerde köylerde hiç tercih vermek istemiyorum
Sıralaman Kütahya ya türüyorsa yaz oranın kampüsü güzel rahat edersin merkezde kampüsü var olmadı Eskişehir falan işte kız ilçeleri yazma merkezlerde ki kampüsleri yaz az vaktin kaldı
Hala tercih vermedim daha 1 haftam var diye
Öyle yapacağım sanırım
örgün okumak mantıklı.
Ben de örgün eğitim almak istiyorum ama msyolar ilçelere verildiği için hiç gitmek istemiyorum
hiç öyle düşünme bence okul okuldur, bende myo daydım çok şikayetim yoktu sevmiştim ilçeyi.
Ben genel olarak yorumlarına bakıyorum ve birçok sıkıntısı olduğunu söylüyorlar şehirden şehire değişiyor belki
karadenizdeydim gerçi bende, evet illaki değişir.
Bence açık en iyisi örgün zaman kaybı binevi
Bölümüne göre degisir
Açıköğretim son tercihin olsun
Neden
İtibarı yok ki açıköğretimlerin
Ben de örgün eğitim almak istiyorum ama msyolar ilçelere verildiği için hiç gitmek istemiyorum
örgün
Neden
benim tercihim o ondan
Ben artık açıktan okuyacağım zaten. En iyisi o
Örgün.
Örgünnn
Mantıklı
Ne okuyacağına baglı
Kesinlikle örgün.
Örgün bence
Açık daha rahat
Evet katılıyorum