Özele burslu gidicem sınıf arkadaşlarım %90 ücretli ve çok az soru yapabilmiş insanlar
Bu durum beni korkutuyor sonuçta üniversite de arkadaş dost sevgili belki gelicekte ki eşimizi bulacağımız yer.
Sırf az soru çözdü diye insanlar hakkın da böyle düşünmem DOGRU mu sizce?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Etrafında bu kadar bilgisiz kişiyle dayanabilir misin zor
Bilgisiz değil teori üretiyor şimdi ben 60 soru yapıp giricem özelde 10 soru yapan bile girecek ama devlete gitsem ortalama herkes 60 soru yapıp gelmiş olucak
İşte onu diyorum 60 soru yapan yine yorum Katar 10 soru yapan zaten zengindir
Önyargı var oldukça. Bu kafayla zor çevre edinirsin ve notlarını kimseyle paylaşma
Notlarını kimseyle paylaşma derken? Bu kafada olan biri başka birine kafa yapısı hakkında nasıl fikir veriyor. Tamam sen çalışp not almışsn ama arkadaşlarına o notu bile veremiyorsan onlar senle neden arkdaş olsun? Arkadaşlar dostlar birbirine bir şeyler paylaşmazsa bu ilişki nasıl devam eder tabbiii ki karşılıklı olandan bahsediyorum
Çünkü hep bi taraf verirse olmaz karşılıklı birşeyleri paylaşmak önemlidr
Aşko bende özelde okuyorum ve dediği kişilerin birçoğu eğer bursluysan not için deli gibi yalvarıyorlar daha çok kullanma amaçlı. Bu durumu yaşadım ve arkadaşı uyardım😂 sanırım siz bolca not isteyen tayfadaydınız ve arkadaşlık ilişkileri illa karşılıklı olmaz🤷🏻♀️ çıkar ilişkileri iyi arkadaş edindirmez...
İlk yıl herkesi gözlemle anlarsın🌸 herkes kendi derdine düşüyor ve kimse seni umursamıyor (özellikle grup ödevleri-sunumlarında) bil istedim💜
Ben daha üniversiteye gitmedim ve lisede falan arkadaşlarmın defterini ödünç almak istediğim zaman veriyorlardı sağolsunlar ben de isteyene veriyordum
Ve evet sadece not için yanına yaklaşıyorlarsa haklısın
Kuzu üniversitede maalesef her cins insan var. Herkese böyle güvenme💜 tabi istersin ama fazlası tat kaçırıyor
Anladım
Veya çok soru çözdü. İstediği bölüm orada ve başka ile gitmek istemiyor da olabilir
feriyanim
nE
HUAHAHAKAUAJAQHAKA
feriyanim muhallebiyi sevmedinizmi
@crimsoon biliyorum onuda ne alaka konuyoa
oda özelde bursluydu o yuzden
@crimsoon iyide ben fakir değilim zekiyim sınıf arkadaşlarım nasıl insan onu merak ettim uymadı bu espriri
fakirsin demedi kız zaten
senin fakir olmadigin gibi parali okuyanlarda mal degil
Mal demedim yksda 20 net yapiyolarsa çok zeki degiler dedim kurban olayım 120 sorudan 20 net ne demek? İlkokul mezunu amca teyze girse daha fazla yapar
haklisin btw