Tabikide samsun. Üniversite kampüslerine bak yerleşkeler nerede. Samsun'da deniz var. Ayrıca 19 Mayıs üniversitesi Türkiye de bilinen ve bir çok öğrenin tercih ettiği üniversite. Kayseriyi hiç duymadım yani
Ötede konuş. Samsun mis gibi şehir bunu herkes biliyor 😉Kayseri de güzel şehir ama Samsun'da 19 Mayıs üniversitesi var Türkiye'de bilinen, ayrıca gezme olanakları da fazla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kayseri
Samsunluyum. Kesinlikle Samsun. Üniversite hayatın güzel geçer. Akrabalarım olmasa ben orayı yazmayı düşünürdüm
Ben hukuk fakültesini isitiyorum da o da kampüsün dışında carsambadaymis orası hakkinda bilgi verirmisin
Atakum da olmalı OMÜ orası daha iyi yani. Çarşamba pek gelişmiş değil. Eskisine göre daha iyi olsa da.
Atakum ile çarşamba arasında fark var ama bayağı atakum çok güzel
Çok bilmiyorum açıkçası bende üç dört kere geldim çarşambaya küçükken
Hmm anladım hukuk fakültesi Çarşambadaymis o kötü oldu ya teşekkür ederimm
Tabikide samsun. Üniversite kampüslerine bak yerleşkeler nerede. Samsun'da deniz var. Ayrıca 19 Mayıs üniversitesi Türkiye de bilinen ve bir çok öğrenin tercih ettiği üniversite. Kayseriyi hiç duymadım yani
Evet daha araştırmadım tam olarak araştırırken bir de burada sormak istedim
Deniz havası iyidir o yüzden Samsun'u tavsiye ederim
Kayseride mühendislik okudum güzeldi baya oldu ama
kayseri tabiki. samsundan nefret ederim
Neden
kayseri daha gelişmiş. insanları daha uyumlu
Hmm anladım teşekkür ederim
Lan sg Kayseri mi Samsun'dan daha gelişmiş bize yutturacak Kayseri nerede samsun nerede ahahahahah şuna bak ya kim görse güler bu dediğine
@sjsjsjsjsjjj sen kayseriyi görmedin belli
Ötede konuş. Samsun mis gibi şehir bunu herkes biliyor 😉Kayseri de güzel şehir ama Samsun'da 19 Mayıs üniversitesi var Türkiye'de bilinen, ayrıca gezme olanakları da fazla
@sjsjsjsjsjjj ya bi git ammk ömründe samsundan başka şehir görmemiş birde samsunu savunuyor ammk
Ahaha çok şükür şehir dışına sık sık çıktım. Sana da çıkmayı tavsiye ederim biraz ufkun genişler sjskwkwkwwk
samsun daha iyi diğerine nazaran.
Samsun bence daha iyi
hangisi sana yakınsa
kayseri diyorum.
Gezmek için Samsun okumak için kayseri
Yerlisi olarak Eskişehir diyorum
Ben de çok istiyorum Eskişehir onu zaten yazıyorum ilk sıraya ama alt sıralarda karar veremedim
Kayseri