Bu sene YKS'ye gireceğim ve hemşirelik düşünüyorum kendi yaşadığım şehirde okumak istemiyorum şu an aklımda Diyarbakır var ama emin değilim İstanbul ve Ankara 'yı istemiyorum sizce üniversite için en iyi şehir hangisi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 856 cevap paylaştı. Muğla Aydın Çanakkale Antalya Hatay Trabzon Sinop Samsun Diyarbakır Şanlıurfa gibi şehirler bence Mükemmel bu şehirlerde hem okuyup hemde tatil yapabilirsin ama fiyatlar ortalamanın üstünde sayılır Kırşehir Sivas Niğde Nevşehir Aksaray Kırıkkale Kırklareli Erzurum Van gibi şehirlerde fena değil İstanbul Ankara İzmir gibi şehirler çok pahalı ancak küçük sayılabilecek Kırşehir Kırıkkale Aksaray Niğde Rize Artvin gibi şehirler nispeten daha ucuz bence en güzel 3 şehir Muğla Çanakkale ve Trabzon başarılar dilerim ❤
02 Yorumla- 1 yıl
Benimde aklımda çok yer var kararsızım bakıcaz artık teşekkürler ❤️
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)1 yılBen Sakarya mezunuyum hem kampüs müthişti hem de İstanbul ve Ankara’nın tam ortası. İmkanları çok iyiydi bence. Ben de ebeyim bu arada sağlık bilimleri fakültesi mezunuyum. Ben sağlık çok önermiyorum ama tabiki tercih senin. Bu arada bence de üniversite aile yanında okunmamalı. Aile yanında olunca hayatın boyunca sana çocuk gibi davranıp seni kontrol etmeye çalışırlar. Üniversite sana bütçe kontrolü, özgüven, vizyon, sosyal hayat konusunda çok şey katacak. Çok iyi değerlendir ve tadını çıkar 🌸
12 Yorumla- 1 yıl
Bence de en iyisi başka şehirde okumak 😁 yorumun için teşekkürler
- 1 yıl
Sağlık niye önermezsiniz ki , ben dilciyim normalde de birakip sağlığa geçicem iş konusunda daha avantaji ama yine dilimi öprenicem Ztn yanindan
Gizli Üye(18-24)1 yılDiyarbakır'da yaşıyorum ve kültürü batıya bin basar insanların aptal önyargıların anlayamıyorum yok kultur de yok bilmem ne de🤮🦶🏿 Diyarbakır doğuda gelişmiş bir şehirdir ve birçok şeye erişimin de çok kolay. Diyarbakır'da yaşadığım için başka şehre gitmek istiyorum ben.
010 Yorumla- 1 yıl
Yobaz insanların peydah olduğu bir şehri bu kadar övme çok yapmacık.
Cevap sahibi1 yılDiyarbakır'da yaşıyorum dedim. Övdüğüm bir şey de yok. Ben olanı söylüyorum. aptal insanların daha görmeden gelip orası soyle boyle demesine körü körüne inanman ve bizzat yaşayan birinin aksi olduğunu söylemesine inanmaman çok aptalca.
- 1 yıl
Ben Diyarbakır'a geldim, tanıdığım birçok Diyarbakırlı oldu. Sen yobazlığı medeniyet görüyorsan zaten diyecek bir şey yok
Cevap sahibi1 yılYazdıklarımdan bunu mu çıkardın? Koskoca şehri iki üç arkadaşına dayanarak yorman ne hoş😻
- 1 yıl
Ben objektif bir yorum yapıyorum, sense yaşadığın şehre toz kondurmamaya çalışıyorsun
Cevap sahibi1 yılSen objektif bir yorum yapmıyorsun. Ben de öyle bir çabada değilim zaten. İnsanların bilip bilmeden sırf doğuda diye onca olumlu sonuçları yok sayıp yermesine katılmıyorum. Kimsenin düşüncesi hiçbir şey ifade etmiyor zaten de cehalet bazen can sıkıcı oluyor.
- 1 yıl
Diyarbakır'da bulundum ve birçok Diyarbakırlı tanıdığım oldu diyorum. Ben kendi memleketim için de böyle eleştirilerde bulunuyorum. Hatta kendi memleketimin insanları Diyarbakırlılardan daha beter. Batı'dan gelen birisi Diyarbakır'da yapamaz. Benimki objektif bir yorum. Seninki memleket güzellemesi. İnsanları yanlış bilgilendirmene göz yumamazdım hadi iyi günler
Cevap sahibi1 yıl🚮
- 1 yıl
Tamam, dünyanın en güzel ve medeni şehridir Diyarbakır 🌹
Cevap sahibi1 yılOk🦶🏿
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Sevgili dostum Melikemelik5678, büyük bir adım atıyorsun ve üniversite seçimin çok önemli. Hemşirelik gibi kutsal bir mesleği seçmen harika. 🎓 Diyarbakır, zengin kültürü ve canlı öğrenci yaşamıyla güzel bir tercih olabilir. Ancak İzmir gibi daha rahat ve modern bir şehir de düşünebilirsin. Kütüphane imkânları, sosyal etkinlikler ve staj olanakları açısından şehirleri araştırmak önemli. Her şehrin kendine özgü avantajları ve dezavantajları var, bu yüzden kendine uygun olanı bulmak iyi olacaktır.
Kariyer yolculuğunda, sevdiğin ve ilgini çeken alanlarda kendini geliştirmen ve iyi bir sosyal çevre edinmen büyük önem taşıyor. Başarılar diliyorum! 🌟10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
46Cevap
- Eğitim & Kariyer konusunda 38,6b cevap paylaştı.
u 1 yılAntalya olabilir bence
10 Yorumla
1 yılmuğla mersin gaziantep balıkesir kastamonu samsun trabzon giresun önerebileceğim şehirler ama sen okuyacaksın o yüzden şehirde ki imkanları göz önüne al iklimini konumunu gelişmişliğini ona göre karar ver derim bence
01 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler yazdığın yerleri araştıracağım
1 yılMuğla, Edirne. Bu ikisi çok farklı bir huzur veriyor. Edirne’de Avrupa’ya yakınsın hem 😏 Kahve içmeye Bulgar’a gidersin canın sıkıldı bir Yunan yaparsın mis.
31 Yorumla
1 yılBölümüne göre değişir ama en iyi üniversiteler olarak;
- Uludağ Üniversitesi/Bursa
- İstanbul Üniversitesi
- Selçuk Üniversitesi/Konya
- Ankara Üniversitesi
Diyebilirim...
00 Yorumla
1 yılEn iyi şehir en rahat ettiğin şehirdir Adana Kayseri Erzurum birini seç
10 YorumlaEskısehır.. 2 yıl okuyup sıkılıp gerı dondum kendi ısımı yaptım ama bölümüm berbattı eskısehır şirin güzel bır il seversın
10 Yorumla
1 yılDiyarbakır mı... İstanbul'u Ankara 'yı mı ıstemıyon... Yok artık
15 Yorumla- 1 yıl
Blabla az mı kullanırdık cmldşfkd
- 1 yıl
@ArcticMonkeysfan nickimin anlamı bla bla var değil
- 1 yıl
Blabla uygulaması sandım ben :d
- 1 yıl
Evet İstanbul ve Ankara bana göre değil
- 1 yıl
Ya bacım ne yapıcam diyarbakırı ya...
1 yılEskişehir ve İzmir de rahat rahat yoldan çıkabilirsin
12 Yorumla- 1 yıl
Amacım yoldan çıkmak değil okumak
- 1 yıl
Ankara o zaman, her bütçeye göre semt ve her insana uygun imkan var.
Gizli Üye(18-24)1 yılBende hemşirelik istiyorum ama İstanbul ve Ankara'da en iyi uniler Diyarbakır sana hiçbir şey katmaz
23 Yorumla- 1 yıl
Öyle tabiki en iyi üniler orada ama bana çok kalabalık geliyor ben kalabalık bir yer istemiyorum teşekkürler yorumun için
Cevap sahibi1 yılNetlerin kaç
- 1 yıl
Geçen sene mezuna bıraktım 270 bin yapmıştım
- Eğitim & Kariyer konusunda 327 cevap paylaştı.
1 yılÇok anlamam ama doğu seçme derim. Hem kültür hem insanların kafa yapısı olarak iyi değil pek.
03 Yorumla- 1 yıl
Öyle söyleyen çok kişi var o yüzden kafam karışık biraz
- 1 yıl
Doğru söylüyorlar çünkü
- 1 yıl
Ailem doğulu ve doğu insanını iyi bilirler orada yaşadıkları için. Yine doğulu arkadaşım var o da yaşadı.
1 yılkucuk sehirde yaşıyorsan istanbil Ankara bursa. bu 3lude yasiyorsan aile yanı
02 Yorumla- 1 yıl
İstanbul Ankara değil de Bursa olabilir
- 1 yıl
neyi varmis ankaeq İstanbul un?
sen nerede yaşıyorsun ki diyarbakırı düşünüyorsun. ben diyarnakırdayım da
01 Yorumla- 1 yıl
Malatya da yaşıyorum
İstanbul Ankara illa bana gel demiyor zaten :D
01 Yorumla- 1 yıl
Tamam
Sehir dısında okumayı bi sey sanıyor öğrenciler
02 Yorumla- 1 yıl
Ne alaka kimsenin hayatını bilmeden tercihlerini yargılama
1 yıleskişehir, İzmir , aydın, antalya, İstanbul en iyi şehirler bunlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTabi ki İstanbul, sorman bile garip. Onun dışında kesinlikle Bursa ve Sakarya olabilir.
23 Yorumla- 1 yıl
İstanbul ünileri iyi tabiki ama İstanbul benlik değil diğerlerini düşüneceğim
- 1 yıl
İstanbul hem pahalı hem de deprem riski var ama
Cevap sahibi1 yıl@minyonnkizzz1 Deprem riskine göre üniversite seçecekseniz Türkiye'de bulamazsınız zaten.
1 yılHızlı ortam arıyorsan Eskişehir, Zonguldak, Karabük
Sakin arıyorsan - diğer tercihler
00 YorumlaEskişehir tek geçerim ben Kütahya da okudum Eskişehir’e çok giderdik güzeldi ortamı
02 Yorumla- 1 yıl
Ortamı güzeldi derken gezilecek yerleri üniversite felan m
Sakarya , Kocaeli, bir nebze ucuz oluyor
13 Yorumla- 1 yıl
Diyarbakır'ı düşünüyordum soğudum biraz kafam karışık şu an 🙃
Gizli Üye(30-35)1 yılEskişehir olabilir. Okulun adı da önemli. Diyarbakır'dan daha iyi bence Eskişehir'den mezun olmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİstanbul bence. Birçok imkan bulunabiliyor. Kiralar pahalı diyenler olacak doğru fakat ucuza olan semtler de var. Bkz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDoguluysan sana doğuyu öneririm yoksa batıda oku
00 Yorumla
1 yılİstanbul ya da Eskişehir
20 Yorumlaaile evinde okuyorum ben maddi olarak da manevi olarak da rahat geçiyo açıkçası senin ailen nasıldır bilemem
00 YorumlaEn iyi hemşireler doktorlar cumhuriyet üniversitesinden çıkıyor orayı bir düşün derim
05 Yorumla- 1 yıl
Orası da aklımda hem Sivas yaşadığım şehire de yakın
- 1 yıl
Malatya
- 1 yıl
Haklısın o yüzden büyük ve kalabalık şehirleri istemiyorum İstanbul Ankara İzmir gibi teşekkürler
Üniversiteler fuhuş yuvası. Millet okumaya değil sevgili yapmaya gidiyor
04 Yorumla- 1 yıl
Öyle olanlar var ama herkes aynı değil
- 1 yıl
Max Konyalı
- 1 yıl
@curlyboyyy dkdkdk
- 1 yıl
He noldu
Galiba Adana Antalya daha iyi seçenekler olabilir
10 Yorumla
1 yılEskişehir'i düşünebilirsin veya İzmir.
10 YorumlaEskişehir, İzmir ve İstanbul
10 YorumlaKütahya yi kizkar seviyor
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılİzmir veya eskişehir
10 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 492 cevap paylaştı. Eskişehir İzmir Balıkesir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılArkadaşım amacın ortam falansa Eskişehir İstanbul iyidir ama amacın okulunu en iyi şekilde okumaksa seninle en mantıklı şehiri bulalım sana
08 Yorumla- 1 yıl
Yok ya ortam falan değil zaten içime kapanık biriyim
Cevap sahibi1 yılNerelisin
- 1 yıl
Malatya
Cevap sahibi1 yılDiyarbakır sana uygun olur bence
- 1 yıl
Başta çok istiyordum da soğudum biraz
Cevap sahibi1 yılNeden
- 1 yıl
Ünisi falan iyi değil diyorlar bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılDicle üniversitesi çok iyidir ne alaka 90 binle hemşire alıyor boş yapmışlar üni olarak bakarsan puanı yüksek
1 yılBence İstanbul . Pahalı ama yapabileceğin tonlarca aktivite var
00 YorumlaBende bu sene giriyorum sakın Diyarbakır'ı seçme Ankara 'yı seç
00 Yorumla
1 yılDiyarbakır ne alaka?
05 Yorumla- 1 yıl
Seviyorum
- 1 yıl
Seviyorsan tercih sebebi olabilir
- 1 yıl
Başta istiyordum zaten ama şu an soğudum biraz
- 1 yıl
Yani kendi kararını kendine göre ver insanlara göre değil
- 1 yıl
Haklısın tabi kafam karışık
Diyarbakir güzel bir yer tavsiye ederim
06 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler yorumun için
- 1 yıl
Orada mı yaşıyorsunuz zaten KYK da kalırım ev tutamam
- 1 yıl
Uzun süre yaşadım diyelim bıçaklı olay çok oluyor Avrupa'nın ingilteresi gibi eskiden iciciler coktu sen genede dikkat et neler oluyor orada neler aklın durur sen genede geceleri güney doğuda güvende olmayacağını bil seni düşünüyorum diye diyorum sen bilirsin onun dışında gündüz iyi
- 1 yıl
Hm anladım düşüneceğim bunu
1 yılİzmir çok güzel ya
00 YorumlaDurumun varsa Antalya
00 Yorumla
1 yılEskişehir
30 Yorumla
1 yılEskişehir
20 Yorumla
1 yılKıbrıs
10 Yorumla
1 yılBence İzmir
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılAntalya :)
10 Yorumla Adana
10 Yorumla
1 yılEskişehir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEskişehir tam bir öğrenci kentidir.
00 Yorumlabilmiyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Peki
Eskisehir bence
10 Yorumla
1 yılEskişehir İzmir
02 Yorumla- 1 yıl
Eşkişehir de var aklımda teşekkürler
- 1 yıl
Konya'ya gelme sakın onu söyleyeyim
Gizli Üye(45 üstü)1 yılMersin e gel
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKastamonu güzel 🌱
10 Yorumla
1 yılAntalya
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 677 cevap paylaştı. Samsun omü
00 Yorumla
1 yılTrabzon ve Ordu.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 868 cevap paylaştı.
1 yılKıbrıs..
00 Yorumla
1 yılEskişehir ve İzmir
00 YorumlaÜniversite için en iyi şehir, eskişehir derim.
00 Yorumla
1 yılKesinlikle Eskişehir
00 YorumlaEskişehir
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?