Merhaba, ikisi de olabilir aslında ama Erzurum bir tık daha iyi gibi düşünüyorum Kars'a göre. Orayı yazabilirsiniz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Dine bağımlı olmaları mı Elhamdülillah bende Müslümanım Zaten okumak için gidecem bilerek doğu seçiyorum çünkü batı yoldan sapanlarla dolu Ve doğudakiler hak yolda yürüyorlar diye yobaz gerici oluyorlar Lütfen böyle düşünme
dini kullanip milletin hayatina mudahele edenler ama her pisligi yapiyorlar. oyle insanlar onlar. batida en azindan sapkinda ol dindar da ol kimse sana karismiyor ki. kimse sen niye kapalisin aciksin demez. ramazanda yemek yemissin yememissin kimse umursamaz. bu mu yani hosuna gitmeyen seninde. ozgurcek yasamak.
Biliyorum öyleleri var ama gerçek dinin bu olmadığını biliyorsun değil mi Kimse bana karışmıyor değil Ben Vanlıyım 2. Üni için gidecem inşallah ve ilk ünimi memleketimde okudum ya ordu ve İzmir tarafından gelen 2 kişi tarafından kendi memleketimde linç edildim az kalsın dayak yiyordum kendini erkek sanan o madamlardan Ben Doğu'da böyle şeyler yaşadım ve gerçekten öyle sataşan biri değilim Giyimim fazla muhafazakar dikkat ediyorum diye bunların gözüne battı ve sataştılar Ve dayak yediler güvenlikler sağ olsun Özgürce yaşıyorum sadece çok ırkçılığa maruz kaldım Bak gerçekten kürdüm diye demiyorum ama vallahi bugüne kadar çok Türk ile arkadaşlık kurdum ve Kürt olduğumu öğrenir öğrenmez küfrettiler Abi ben naptım ya Gerçekten de Kürtler burada yüzyıllardır yaşıyor huzur içinde yaşıyoruz kardeşçe ama onlar sadece kendilerini düşünüyor Ben batıyı bilirim hiçbir şey bilmesem tarih tekerrürden ibarettir O yüzden doğu istiyorum en azından onlar bana iyi davranır ırkçılık olmaz
acikcasi ben bu ulkede pkk hdp lafi acmadikca hicbir kurdun bu sekil bir saldiriya ayrimciliga dusecegini sanmiyorum. ben karadenizliyim bizim buralarda bir tane kürt türk olayi olmuyor her sene calismaya falan gelenlerde var kurt olup zamaninda yerlesmis komsular falan da var.
Valla abi şöyle diyeyim ben mıknatıs gibi çekiyorum Yani öyleleri direkt beni buluyor Geçen bir arkadaşımı ziyarete gittim işyerinde Patronu gelmiş demiş bu Kürt ve siyasi görüşü bizim tersimizde dimi Arkadaşım gülmüştü demişti onun siyaset ve sizin gibilerle işi olmaz Patronu da saçma bir konu açtığı için geri gitmişti Yani normal ziyaret etmeme rağmen böyle düşünülüyor Ben bir de istemsizce millete sert bakan biriyim çevredekiler zannediyor ki kavga etmek için çabalıyorum 🥺 valla kendi hâlinde yaşayan biriyim ya Ben o yüzden Erzuruma tek verecem galiba İnşallah gelir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Merhaba, ikisi de olabilir aslında ama Erzurum bir tık daha iyi gibi düşünüyorum Kars'a göre. Orayı yazabilirsiniz. Başarılar diliyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Amin teşekkür ederim
Rica ederim.
erzurum yazmis bir de hic mi kendine saygin yok
Ne alaka😂
yobaz memleketi iste universiteyi bari ozgur bir sehirde oku derim.
Yobazlıktan kastın nedir
Dine bağımlı olmaları mı
Elhamdülillah bende Müslümanım
Zaten okumak için gidecem bilerek doğu seçiyorum çünkü batı yoldan sapanlarla dolu
Ve doğudakiler hak yolda yürüyorlar diye yobaz gerici oluyorlar
Lütfen böyle düşünme
dini kullanip milletin hayatina mudahele edenler ama her pisligi yapiyorlar. oyle insanlar onlar. batida en azindan sapkinda ol dindar da ol kimse sana karismiyor ki. kimse sen niye kapalisin aciksin demez. ramazanda yemek yemissin yememissin kimse umursamaz. bu mu yani hosuna gitmeyen seninde. ozgurcek yasamak.
Biliyorum öyleleri var ama gerçek dinin bu olmadığını biliyorsun değil mi
Kimse bana karışmıyor değil
Ben Vanlıyım 2. Üni için gidecem inşallah ve ilk ünimi memleketimde okudum ya ordu ve İzmir tarafından gelen 2 kişi tarafından kendi memleketimde linç edildim az kalsın dayak yiyordum kendini erkek sanan o madamlardan
Ben Doğu'da böyle şeyler yaşadım ve gerçekten öyle sataşan biri değilim
Giyimim fazla muhafazakar dikkat ediyorum diye bunların gözüne battı ve sataştılar
Ve dayak yediler güvenlikler sağ olsun
Özgürce yaşıyorum sadece çok ırkçılığa maruz kaldım
Bak gerçekten kürdüm diye demiyorum ama vallahi bugüne kadar çok Türk ile arkadaşlık kurdum ve Kürt olduğumu öğrenir öğrenmez küfrettiler
Abi ben naptım ya
Gerçekten de Kürtler burada yüzyıllardır yaşıyor huzur içinde yaşıyoruz kardeşçe ama onlar sadece kendilerini düşünüyor
Ben batıyı bilirim hiçbir şey bilmesem tarih tekerrürden ibarettir
O yüzden doğu istiyorum en azından onlar bana iyi davranır ırkçılık olmaz
acikcasi ben bu ulkede pkk hdp lafi acmadikca hicbir kurdun bu sekil bir saldiriya ayrimciliga dusecegini sanmiyorum. ben karadenizliyim bizim buralarda bir tane kürt türk olayi olmuyor her sene calismaya falan gelenlerde var kurt olup zamaninda yerlesmis komsular falan da var.
Valla abi şöyle diyeyim ben mıknatıs gibi çekiyorum
Yani öyleleri direkt beni buluyor
Geçen bir arkadaşımı ziyarete gittim işyerinde
Patronu gelmiş demiş bu Kürt ve siyasi görüşü bizim tersimizde dimi
Arkadaşım gülmüştü demişti onun siyaset ve sizin gibilerle işi olmaz
Patronu da saçma bir konu açtığı için geri gitmişti
Yani normal ziyaret etmeme rağmen böyle düşünülüyor
Ben bir de istemsizce millete sert bakan biriyim çevredekiler zannediyor ki kavga etmek için çabalıyorum 🥺 valla kendi hâlinde yaşayan biriyim ya
Ben o yüzden Erzuruma tek verecem galiba
İnşallah gelir
erzurum
Tamam teşekkür ederim