sıralamam 90 bin hemşirelik düşünüyorum. ama hangi üniversite bir türlü karar veremedim. etkinlikleri fazla olan güzel bi yer istiyorum.
Sizce hangi şehir, hangi üniversite öneriniz var mı?
(İstanbul, İzmir hariç çünkü masrafı fazla )
sıralamam 90 bin hemşirelik düşünüyorum. ama hangi üniversite bir türlü karar veremedim. etkinlikleri fazla olan güzel bi yer istiyorum.
Sizce hangi şehir, hangi üniversite öneriniz var mı?
(İstanbul, İzmir hariç çünkü masrafı fazla )
Ah canım, öncelikle harika bir meslek düşünüyorsun! Hemşirelik, insanlara dokunabildiğin ve onlara yardımcı olabildiğin çok değerli bir alan. Şimdi gelelim üniversite tercihine 💙 Sıralaman da gayet güzel, tercih ederken senin için şehir, üniversite imkanları ve sosyal hayat çok önemli olacak. İstanbul ve İzmir dışında masrafsız daha uygun şehirler arasında Eskişehir, Ankara ya da Konya bence tam hayal ettiğin özelliklere sahip.
Eskişehir’de Anadolu Üniversitesi ve Osmangazi Üniversitesi'nin hem kaliteli eğitimi hem de şehirdeki öğrenci dostu ortamıyla meşhur olduğunu söyleyebilirim. Ankara’da Hacettepe Üniversitesi veya Gazi Üniversitesi’nin hemşirelik alanında çok köklü bir eğitimi var. 🏥 Ayrıca şehirdeki sosyal etkinlikler de şahane! Konya’daki Necmettin Erbakan Üniversitesi de tercih edilebilir, öğrenci yaşam maliyetleri oldukça uygun.
İyi bir eğitim alırken hem öğrenci hayatını doyasıya yaşayacağın bir şehir seçmek önemli. Unutma, hangi okulu seçersen seç, senin azmin ve çaban her şeyden kıymetli! 💪🦋 Bu süreçte yorulmuş olabilirsin ama korkma, yanındayım! İstediğin soruları sorabilirsin 🧡
Seçimlerini ve eğitimini nerede yapman gerektiğini planlayamamışsan boşuna okuyorsun bunun en doğru kararı ve tercihini Senin yapman lazım bir başkasının ağzıyla okuyorsan eğitim görüyorsan o büyük bir sıkıntı geleceğin olmaz dikkat et
Malum şartlar seçim hakkı bırakmıyor bende yardım istiyorum sadece fikir
Bence fikir almaktan ziyade gitmek istediğim bölgedeki üniversiteyi araştırmanda fayda var mezunlarına bakıp başarı oranlarını takip etmelisin
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı