YKS2026 Tercih yapıcam benimle ilgilenir misiniz (2 dakika) ? sheazimecik Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba Arkadaşlar ben tercih yapacağım hem açıktan hem de Örgün okumak istiyorum bunu nasıl yapabilirim? Güncellemeler+1 yıl Takip ettim Tercih yapıcam benimle ilgilenir misiniz (2 dakika) ? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bereloji7 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Akdeniz üniversitesinde bazı bölümler böyle bunun için okulu arasan detaylı bilgi verir 0 3 Yorumla sheazimecik +1 yıl Ben Antalya da yaşıyorum zaten Yorumla sheazimecik +1 yıl _azimeozkann dm den yazar mısın bana Yorumla bereloji7 +1 yıl Bende burada yaşıyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Once örgun bir bolum yaz, kazan. Kayit olduktan sonra bir acik ögretim bölümune kayit yaptirip ayni anda iki bölum okuyabilirsin. 0 0 Yorumla
celikten34 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Önce örgün için tercih yap yerleş daha sonra sınavsız açıköğretime kayıt hakkın var 0 2 Yorumla sheazimecik +1 yıl Seni rahatsız etmeyeceksem Yorumla celikten34 +1 yıl Ettim Yorumla
cyber_security Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl ben hem örgün okudum hem açiktan 0 10 Yorumla sheazimecik +1 yıl Nasıllll Yorumla cyber_security +1 yıl 2 yıllık okurken açıktan da okudum ibaya oldu ikisindenden mezun oldum Yorumla cyber_security +1 yıl bende tercih yapacağım Yorumla cyber_security +1 yıl ozaman ygs lyseydi isletme okudum önlisans okurken Yorumla sheazimecik +1 yıl Tercihleri nasıl yapacağız Yorumla sheazimecik +1 yıl Örgün ve açığı nasıl yazıcam Yorumla cyber_security +1 yıl aöfye gittim belgeleri sundum kayıt oldum ne belgesi istedilerse Yorumla sheazimecik +1 yıl Sadece örgüne başvuru yapcam daha sonra kayıtlar açılınca açığa mı başvuru yapcam? Yorumla cyber_security +1 yıl bildigim kadarıyla ilkönce örgün kayıt olduktan sonra bir süre sonra aöf bürosuna kayıt olabiliyorsun detaylı linkini burdan veremiyorum Yorumla cyber_security +1 yıl yazdfdim size inst bakabilirsen sevinirim Yorumla
loveislife Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl YKS2026 konusunda 741 cevap paylaştı. hemen halledelim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Akdeniz üniversitesinde bazı bölümler böyle bunun için okulu arasan detaylı bilgi verir
Ben Antalya da yaşıyorum zaten
_azimeozkann dm den yazar mısın bana
Bende burada yaşıyorum
Once örgun bir bolum yaz, kazan. Kayit olduktan sonra bir acik ögretim bölümune kayit yaptirip ayni anda iki bölum okuyabilirsin.
Önce örgün için tercih yap yerleş daha sonra sınavsız açıköğretime kayıt hakkın var
Seni rahatsız etmeyeceksem
Ettim
ben hem örgün okudum hem açiktan
Nasıllll
2 yıllık okurken açıktan da okudum ibaya oldu ikisindenden mezun oldum
bende tercih yapacağım
ozaman ygs lyseydi isletme okudum önlisans okurken
Tercihleri nasıl yapacağız
Örgün ve açığı nasıl yazıcam
aöfye gittim belgeleri sundum kayıt oldum ne belgesi istedilerse
Sadece örgüne başvuru yapcam daha sonra kayıtlar açılınca açığa mı başvuru yapcam?
bildigim kadarıyla ilkönce örgün kayıt olduktan sonra bir süre sonra aöf bürosuna kayıt olabiliyorsun detaylı linkini burdan veremiyorum
yazdfdim size inst bakabilirsen sevinirim
hemen halledelim
Psikoloji sosyoloji tercih yaptım ben