Güncellemeler
+1 yıl
Adını sormuyorum. Orada okuyan insanlar rteci mi oluyormuş. Adını görmeden uni iyi mi değil mi onu yazarsanız sevinirim
Sizce okunur mu orada? Rize de olduğu için hem gezerim hem okurum kafasındayım. Yani huzurlu bir üni hayatim olur sizce?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İyi yanı mükemmel bir adı var. Kötü yanını bilmiyorum, hiç gitmedim🤣 ama ismi öyleyse iyidir ya
İsminden daha kötü bi yan olabilir mi
@Ruicosti defol
Adı yeter gitmemek için
Ya zaten adından şüphe ettim diye soruyorum bana olumsuz Bi etkisi olur mu acaba olursa ne mesela? Bir de tercih bursu veriyor ilk 3 e yazana 5bin tl
Bence bu soruda ki tepki görüşleri giden kesimin kafa yapısı hakkında sana fikir veriyordur.
Giden kesimin kafa yapısı üniversitenin ismiyle nasıl bu kadar alakalı oluyor onu anlamıyorum. Yani kesin bir şekilde rize ve rte üniversitesi rtenin fanlarinin mekanıdır diyebiliyor muyuz
Evet.
Adı çok guzel yaz gitsin
Adı yeter la
Neden
Yav bi git başımdan
Ahha insan gibi soru soruyorum siyasi açıdan bir görüş yazıyorsan onu sormuyorum zaten o üniversiteye gitmem ismini desteklemem anlamına gelmiyor üniversite ismini saymazsak iyi mi diyorum
Yav hem Rize de hem de rte üniversitesi bunlar başlı başına yetiyo leş bi üni olduğunu anlaman için
Adı yeterince kötü😊
Ya siyasi olarak yapıyorsanız yorumu lütfen yapmayın. İyi bir uniyse o açıdan yorumla lütfen çünkü oraya giden rteci olacak diye bisey mi var. Sırf rize diye benim yazdığım mantıkla gidilir mi
sen nerdesin?
İstanbul
neden rize bi sebebi var mı?
Sevdiğim bir şehir. Doğal ortam koy vs de çok severim. Ben İstanbuldayım bu kalabalıktan da kaçmak istiyorum biraz. Orada gezerim okulumu okur dönerim zaten yaşadığım yer İstanbul diye düşündüm.
mantıklı ya yazılabilir
İsmiyle ilgili yorumlara ne diyorsun peki
haha saçmalamışlar ne olacak sanki o zmn bende Süleyman Demirelde okudum ama adamın kendisi ile ilgili hiçbişey görmedim
sadece ufak bi heykeli vardı o kadar o da beni ilgilendirmiyor
Sadece karşı görüşte olduklarından diye anlıyorum o zaman. Teşekkür ederim insanlar objektif yorum yapmakta zorlanıyorlar.
aynen öyle
Peki teşekkür ediyorum bu açıdan da biraz değerlendirecm o zmn
Pardon yanlış kişiye yanit verdim.
Hangi bölüm bende yazcammm