AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kayseriliyim orada okumadım hiç tercihimde yoktu bile erciyes kampüsü halka açık bi kere zaten yurtlari da geçerken gördüm yakında kyklar var ama içleri nasıl bilmem
Ya ben uçak ya da bilgisayar istiyorum bu yüzden Kayseriyi yazmayı düşünüyorum çünkü en iyi uçak m fakültesi Kayseri'de sen bölüm yuzunden tercih etmedin sanırım
Hayır bölümüm yüzünden değil zaten aklımda bi uni vardı hedefim olan ve ailem de istemedi kayseride az buçuk durumu olan ailelerin çocuklarını erciyese göndermiyor bile bilkent tobb koc gibi alternatifler varken bölümler hakkında pek bilgim yok o yüzden ama diğer yakın unilerden iyidir diye düşünüyorum ama okunacak bi yer değil aşırı sıkıcı cidden ocak tatilinde gelince tek yaptığım ailemle takılmak çünkü başka bi alternatif yok
O özel üniversitelerde iş yok. Bir Boğaziçi ODTÜ değil üstüne odemeleride çok yüksek tercih tabii. Babadan dayidan çevre varsa iş bulunur bu unilerde okuyunca. Ama bana göre vakıf unileri de dünya para harcamak yerine meslek geliştireceğim bölüm istiyorum
Aşkım ben bilkentte okuyorum ne demek yok? Burslu okuyan arkadaşlarım ilk 1000de en kötü yani Boğaziçi ya da ODTÜ ye rahat gidebilecek insanlar hepsi
Bilkent koç sadece bursla gecinilmez. Kitap parası fahiş fiyat. Üstüne zengin çevre, burslu ayak uyduramaz ezilir. Bana göre boğazici ODTÜ hem prestijli hemde devlet kasinti insanlar yok geçinmek daha kolay. Yani eğer istediğim uçak mühendisliği olsaydı zaten Boğaziçi Gibi unileri yazardım hemde yurt dışından teklifte alırım dünyada denklik istenmeyen türk üniversiteleri Boğaziçi ODTÜ İTÜ. Diğerlerinden denklik istenir vakıflarda dahil. Ancak yurtdışında tanıdık birinin şirketi olursa teklif gelir obur türlü
Bence sen abartıyorsun ben ucretli okuyorum öyle zengin biri değilim bursla da geçinen çok arkadaşım var hiç birine de ayrımcılık yapmayiz zaten samimi arkadaslar hariç kimse kimsenin burs durumunu bilmez kocaman okul kac yaşında insanlarız kocta okuyan arkadaslarim da var onlarda da durum bu
Boğaziçi geliyorsa neden erciyes düşünüyorsun ki daha iyileri vardır o puanı aldıysan ki Boğaziçi yazmayan bi sürü burslu arkadaşım var çünkü yurt sorunları son olaylar var bilkentte burslulara ücretsiz yurt veriliyor 2 kişilik hatta
Tabiki Erciyes üniversitesi 😉👍🏻
Yurtlar kyk heryerde esit değil mi
İyi çıkacağını kim söyledi
Kyk
Kötü çıkacağını soylediler mi sana
Kardeş kyk herkese çıkmıyor ne anlatıyorsun
Kardeş olduk
Ben ne diyorum sen ne diyorsun
Nerde yaşıyorsun
Çanakkale
Namık Kemal
Namık kemalde işsiz kalırım ama
Ne alaka bölüm ne ki
Cocuk gelişimi ya da gıda mühendisliği buradan mezun olanlar hep işsizmiş hemşire dışında
Okulla alakası yok bebeğim bunun
Var var dandik diyorlar
İkiside dandik
Nasıl dandik be
Bildiğimiz dandik işte balım ne diyim
Erciyes'in mühendisliği çok iyi iş bulunur diyorlar ne dandiği
O zaman git bize ne soruon
Olm ya namık kemalde ortam var Erciyeste iş kafan basmıyor mu
Ben bau da dijital oyun tasarımı okuyorum balım ve ikiside dandik
Sanki Balıkesir iyi ilk defa duydum adını o da dandik özellikle okuduğun bölüm. Ben ya Erciyes uçak- uzay mühendisliği yazacağım ortam olmayacak ya da namık kemal yazacağım işsiz kalırım
Balıkesir mi jsmwodmwosm bau yu ilk defa mi duyuyorsun Balıkesir değil balım Bahçeşehir üniversitesinden bahsediyorum ben
Yazınca Balıkesir üniversitesi çıktı nerden bileyim 2 tane olduğunu 😂 özel unide gözüm yok. Hem pahalı hemde mezun olunca torpil gerek babanın dayının iş bulmasi gerek. Onun yerine iyi unide kendimi geliştiririm daha iyi
Bahçeşehir üniversitesinin adı yeterli iş bulman için balım
Bir Boun değil Boun'nin adı yeter
Bahçeşehir Medipol Beykent hemen hemen aynı zaten boun çıksa olurdu ama gerisi boş dünya para vermeye değmez vakıf unileri
Tamam herneyse iyi günler hadi san
İyi günler