Selam arkadaslar ben maalesef bu sene yksye asilamadim bir seyler oldugu icin
Elektrik elektronik muhendisligi yazacagim yani gelir diye dusunuyorum
Ama iyi bir yer gelmez maalesef
Sizce kotu bir unide (mudek onayli bir yer) okusam da kendimi gelistirirsem bu meslekte ilerler miyim nolur yardim edin mezuna kalamam
Elektrik elektronik muhendisligi yazacagim yani gelir diye dusunuyorum
Ama iyi bir yer gelmez maalesef
Sizce kotu bir unide (mudek onayli bir yer) okusam da kendimi gelistirirsem bu meslekte ilerler miyim nolur yardim edin mezuna kalamam
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Elektrik elektronik güzel bölümdür kendini geliştirmen lazım ama keşke bir gazi ODTÜ filan olsaydı...
Mezuna kalsam bile oralar gelmezdi acikcasi
Sebep? Çalışınca hepsi olur kendimden biliyorum...
Yok maalesef mezuna kalamam
Ama kotu unide ortalama falan kasip daha iyi uniye gecsem olur mu mesela
Yapabilirsin ama notların gerçekten yüksek tutman lazım agno 3.25 üstü filan olmalı nereyi düşünüyorsun
Ya dedigim gibi iyi bir yer gelmez bende aileme yakin bir yer olsun bari diye nevsehir kayseri nigde mersin gibi yerleri yazacagim
Ama bolumu okurken tekrar yksye calisip dersleri de saydirarak iyi bir yerde 2. simiftan da devam edebilirim
Niğde Kayseri bilemiyorum da hani iyi yerler değil konya hiç olmaz zaten Mersin ortam üniversitesi sana okul bulamadık 😂
Ama hicbirini yapamazsam da acikta kalmak istemiyorum kotu bir unide okursam ama kendimi gelistirirsem is bulabilir miyim
İş ya okula bakar ya da hakikaten iyi yetiştirmiş olman lazım kendini ama aç kalmazsın.
Ya kayserideki erciyes uniyi cok duydugum icin idare eder diye dusunmustum
Yurt disi imkanim da var alman vatandasiyim ama yurt disinda da is bulma konusunda uni onemli mi acaba diye dusunuyorum
Allah Kayseri'de okuyan öğrenciye yardım etsin tabii de karar senin hani sen gidiceksin bu yolda ama elektrik elektronik iyidir
Senin meslek ne acaba sen mezuna kalip kac bine girmistin
Orta Doğu teknik üniversitesi makine mühendisliği 1. Sınıf öğrencisiyim ilk 813 e girdim
Kac yasindasin
23 yaşındayim 1 sene zorunlu hazırlık vardı.
Offf asiri havalisin kiskandim nazar degdirmemek icin masallah diyecegim
Masallah
Aşırı havalı ne demek kız çalışınca hepsi olur takılma bunlara herkes farklı öğrenir sıkma canını
Ya ben eem okurken 2 sene yks calisip tekrar girsem bile maksimum yapacagim siralama 45k falan olurdu sen nasıl 813 yaptin
Derece yapanlar insan mi ya
Gunde en az 15 saat çalışıyordum bazen uykusuz günler tabii geçti gitti artık herkesin öğrenme süreci farklıdır
Korkunc ya 2 sene eem okurken yks kasip en azindan ortalamanin bir tik ustu bir uniye gecis yaparim
Ama ders saydirma yapabilir miyim yani yapamazsam 2 senem gg olur gibi
Gideceğin üni ile geldiğin uninin ders içerikleri ve kredileri aynı veya yüksek olması lazım
OFFF UNIVERSITE ISLERI NIYE BOYLE KARMAKARISIK ABI YA KAFAYI YIYORUN BEN BOYLE ISIN ANASINI BABASINI SEVEYIM
Uninin kredisi daha yuksek olmasi gerek ama okudugum vasat uninin mi yoksa ortalama ustu uninin mi kredisi daha yuksek olmali
Bunları yazarak nasıl açıklaya bilirim 😂 önce bir yerleş bence
OFFFF BEN BU UNIVERSITENIN ANASINI BABASINI SEVEYIM NEFRET EDIYORUM HER SEYDEN KENDIMI OLDURECEGIM SIMDI (oldurmeyecegim saka)
Dediğim gibi yerleş gerisi gelir istediğin cevaplar biraz uzun ve parmaklarım ağrıdı
Ya tamam da ben 2 sene sonra buraya yks siralamam 45 bin ben kotu bir unideydim simdi nasil ders saydiracagim dedigimde seni bulamazsam ne olacak
Ya bana cevap verecek kisi ilkokul mezunu bir manav olursa
Ne yapayım numara mı mı vereyim söyle bir şey 😄🥲
2 sene sonra da KızlarSoruyor kullanacagina soz ver nolur
Hayır hiç bir şeyin garantisi yok...
Bu arada fark etmedim sanma ama yksde 813. olan biri hicbir yazarken ayri yazmaz
Niye milleti kandirion
Ve numarami mi yazman gerekiyordu onu da yanlis yazdin
Aciklayabilirim yazman gerekiyordu ama ben ilk iki yazim hatani klavyeden kaynaklidir diye gormezden gelmistim
Yalancisin
Cevap vereyim o vakit öğrenci kimliği diye bir şey var 2 yazım kuralına dikkat edicem diye bir şey yok 3 cevaplarım mantıklı gelmediyse konuşmayı sonlandira bilirdin 4 numaranı istemek veya vermek gibi bir düşüncem yok ancak ne istediğini henüz sen bile bilmiyorsun iyi forumlar ben olsam bunları yazmak yerine bir integral veya diferansiyel denklem sorusu veya öğrenci kimliğini göster der sorardım iyi forumlar.
Edicem
Sonlandira bilirdin
Gibi yazim hatasi yapan biri mi 813e girecek
Iyi bir yalanci degilsin lutfen yalanlarin ustune calis
😂 buna dikkat eden kim özellikle böyle bir platformda size iyi forumlar ve agnonuzu yüksek tutun.
Yalan soyledigin halde yardimci oldugun icin cidden tesekkur ederim ve eger hayalin odtu makine ise insallah kazanabilirsin iyi gunler
Hanımefendi Instagram aetheris06 buyrun gidin bakin bir profile öte yandan 😂 kimlik at diye bilirdin veya öğrenci belgesi hayır seni kandirsam elime ne geçecek
Fake it till you make it hesabı yapiyor olabilirsin diye dusunuyorum simdi instana bakmaya gidiyorum bekle
Kanka hesabinda odtu makineli olduguna dair tek bir belirti bile yok
Sahte bir hesaptan mesaj gönderin öğrenci bilgimi göndereyim...
Ya sanaldan rastgele birine bu kadar kendinizi kanitlamaya calismayin inanmadiysam inanmamisimdir ugrasmaniza degmez bile sallayin gitsin
Yok hayir da komigime gitti ben olsam bir mat sorusu atardım yalansa patladı zaten 😂 komigime gitti hepsi bu
Mat sorusu atma ihtiyaci hissetmedim bir mat sorusunu her turlu cozdurebilirsin veya cozersin
Sadece derece yaptiğini iddia eden birine gore yazim yanlislarin fazla goze batiyor
Dediğim gibi dikkat etmiyorum hepsi bu ve yatay geçişiniz için kaba taslak bilgiler de olsa sizinle paylaştım iyi forumlar